Tuorein sisältö

Loiria, Karpoa ja BumtsiBumia Maikkarin kesässä

02.04.2009 klo 16.01 | Luettu: 3950 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesällä MTV3-kanavan lauantai-illat ovat ihan retroa. Katsojia viihdyttävät BumtsiBum!, Karpon parhaat ja Vesku Show.

Supersuosittu viihdeohjelma BumtsiBum! alkoi MTV3-kanavalla vuonna 1997 ja sitä esitettiin vuoteen 2005 saakka. Ohjelma keräsi kaudesta toiseen miljoonayleisön. Nyt parhaillaan neljättä Tanssii Tähtien Kanssa -kautta luotsaava Marco Bjurström palaa MTV3:n lauantai-iltoihin BumtsiBum!in merkeissä. Luvassa on jaksoja vuodelta 2004.

– Ihanaa, että BumtsiBumia voi nähdä uusintoina. Saan yhä viikoittain vastata kysymyksiin, että milloin se tulee ja tuleeko se koskaan takaisin, Marco iloitsee.

Aloitusjaksona Elvis-spesiaalissa Esa Niemisen joukkueessa kisailevat Jussi Raittinen ja Juha Leppänen, Seppo Hovin joukkueessa Jorma Kääriäinen ja Karo Kekki.

Retrolauantaihin kuuluu itseoikeutetusti yhteiskuntaamme lähtemättömän jäljen jättänyt Hannu Karpo. Karpo tuotti MTV3:lle 25 vuoden aikana 796 ohjelmaa. Erilaisia aiheita ohjelmiin sisältyi useita tuhansia. Pääosassa on aina oikea ihminen. Karpon parhaat sisältää mieliin jääneitä ihmisiä ja tapahtumia. Karpo tutkii myös, mitä tv-esityksiä seuranneina vuosina asioille ja ihmisille on tapahtunut.

Myös Vesku Show palaa vihdoin ruutuun. Unohtumattomia hetkiä Vesa-Matti Loirin käsikirjoittamana tarjoilevat mm. Tyyne, Kusela, Puppe sekä muut kansan rakastamat suosikit. Pääosissa nähdään Vesa-Matti Loiri, Eija Vilpas, Hannele Lauri, Simo Salminen, Juha Muje, Vesa Vierikko, Jukka-Pekka Palo ja Olli Ahvenlahti.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Scarlett Johansson h... Christopher Nolanin ... >

Keskustelut (2 viestiä)

HalfNelson

05.04.2009 klo 10.47

Onneksi digiboksista voi blokata pois koko MTV3:n. Voi hyvänen aika sentään, mitä paskaa ne syöttävät ja vielä uusintoina.
lainaa
Hey-er

24.05.2009 klo 20.17

Kunhan ei ole niitä Bumtsibum-uusintoja joissa loistaa samat naamat
vuodesta toiseen... ja joita ei tarvi edes arvailla.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova