Tuorein sisältö

Kotiteollisuuden keikkapäiväkirja ei jätä kylmäksi - lue ja ota opiksi

03.04.2009 klo 09.19 | Luettu: 3973 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

No millaista se rokkibändin kiertue-elämä oiken on, siis oikeesti.

Tiedonhaluisille ja tirkistelijöille, Kotiteollisuus tarjoaa kiertue-ja sosiaalipornoa kotisivuilleen lisätyssä mainiossa päiväkirjaosuudessa, jossa kerrataan Kotiteollisuus Liukkailla kevätkiertueen tunnelmia ajalla 6.3 - 14.3.

"Kotiteollisuudella on takanaan kolmen kuukauden loma. Kukin on viettänyt sitä tavallaan. Hynynen on kirjoittanut yhden kirjan, kirjoittaa toista ja aloittelee kolmatta. Sinkkonen on ryypännyt ja matkustellut ja Hongisto on kolunnut läpi kaikki Tohmajärven navetat".

"Ensimmäisen kerran tapasimme toisemme tammikuun lopussa Ukonhaudan promootiohommien merkeissä. Niillä liukkailla menikin sitten lopulta kolme viikkoa. Edustimme niin perkeleesti".

"Perkele, myö on treenattu Ukonhautaa sävelaskeleen liian korkealta, tarkistin viime yönä, kun treenasin bassoa".

"Uusi alkunauha toimii kuin munuainen. Perään vedetään Ukonhauta (oikeasta sävellajista tällä kertaa), jonka jälkeen sormet ja ranteet ovat niin hapoilla, että Mahtisanoihin lähtö tuntuu hieman työläältä".

"Seuraavalla viikolla kuulemme, että vieraslistamme Mikkelissä oli niin pitkä, että menetimme sen takia selvää rahaa lähes 700 euroa".

"Osmos´s Cosmos bar näyttää hyvältä, naisia on niin perkeleesti. Ja kaikilla on jotain asiaa. Mikäs siinä, setä Hynynen kuuntelee kiltisti. Vasta siinä vaiheessa kun aikuiset miehet käyvät halailemaan, mies ärähtää".

"Vedämme keikan, joka ainakin allekirjoittaneen mielestä on yksi parhaista KT:n historiassa. Soitto ja laulu kulkee perkeleen napakasti. Jengi on liekeissä, samoin bändi. Olo on helpottunut, uudet biisitkin kulkevat viimein".

"Viinapullot avautuvat. Loppu on historiaa, josta ei puhuta. Arkistot auetkoon vasta 25 vuoden kuluttua. Jos silloinkaan".

Lue lisää osoitteesta www.kotiteollisuus.com. Ja nuoret, älkää kokeilko Hynysen ja porukan oppeja kotona.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Carlos Santanasta La... Bändin kotisivut vah... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jösse

03.04.2009 klo 13.11

Mitä jää, kun poistat textistä PERKELEET..Munaton poikabändi..
lainaa
HalfNelson

05.04.2009 klo 10.45

Että ne perkeleetkö mielestäsi miehen tekevät?
lainaa
jösse

06.04.2009 klo 13.25

Niin Kotiteollisuus luulee kun käyttää v-tyyliä....
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova