Tuorein sisältö

Provinssirock vahvisti lisää nimiä

03.04.2009 klo 12.01 | Luettu: 2563 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Provinssirockin ohjelma täydentyy, kun listoille nousevat edesmenneen The Darknessin laulaja-kitaristi-biisintekijä Justin Hawkinsin tuore bändi Hot Leg (UK), amerikkaista southern rokkia soittava, kaikkien pitkätukkien bilelevyn viime vuoden lopussa julkaissut Black Stone Cherry (US) sekä brittipopin uranuurtaja Supergrass (UK).

Kotimaisella puolella uusia kiinnityksiä ovat jäähyväiskiertueen kesällä tekevä kotimainen vientipopylpeytemme The Crash, metallin alalajit sujuvasti yhdistelevä ja Finnish Metal Expon palkintogaalapöydän putsannut Stam1na, Emma-pystin tuoreesta albumistaan pokannut Egotrippi, suomenkielistä metallin ja rockin ristisiitosta tarjoileva, Kotiteollisuudenkin musiikkiin vahvasti vaikuttanut oululainen Brüssel Kaupallinen sekä Suomen sympaattisimmaksi aviopariksi kuvailtu Anssi 8000 & Maria Stereo. Kaiken tuotetun musiikin vastakohtamies Joose Keskitalo heittää keikan sunnuntaina. Samana päivänä lavalle nousee myös bluesin ja jazzin maailmoista musiikkia ammentava Hamilton Groove, joka on yllättävän rock.

Provinssin kaikki liput ovat myynnissä. Kolmen päivän lisäksi saataville on tullut myös kahden ja yhden päivän liput. Päivälippujen hinta on alkaen 55 euroa, kahden päivän liput alkaen 75 euroa ja kolmeksi päiväksi pääsee festaroimaan hintaan alkaen 95 euroa. Myös suosittu Camp Provinssi -leirintäalue on myynnissä lippuna hankkineille festivaalivieraille. Alue sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisydessä. Lisätietoja löytyy nettisivuilta.

www.provinssirock.net
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bändin kotisivut vah... Andy McCoyn rokkisap... >

Keskustelut (3 viestiä)

ville

03.04.2009 klo 12.36

eipä vakuuta
lainaa
jorma

03.04.2009 klo 12.49

Prvonssissa lipun hinnat senkun nousee vaikka esiintyjät ei kiinnosta tipan tippaa.. Takana on menneiden vuoden huippunimet, kuten RATM, Tool, Alice In Chains...
lainaa
DCLXVI

03.04.2009 klo 13.11

Joo, eipä tartte tänävuonna mennä jos ei jotain yllärikovaa nimeä tule. Ei sinne juopottelun takia jaksa lähteä pyörimään, sitä voi harrastaa kotopuolellakin.
lainaa

Kirjoita kommentti


125


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova