Tuorein sisältö

Timo Kotipelto mukana Idols-tähden levyllä

06.04.2009 klo 14.11 | Luettu: 1878 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Agnes nousi julkisuuteen sijoituttuaan neljänneksi Suomen Idolsissa 2005. Ensimmäinen albumi When The Night Falls julkaistiin syyskuussa 2006 ja vuoden 2007 heinäkuussa se julkaistiin myös Japanissa. Albumi meni suoraan suomen virallisen listan sijalle 8 ja on myynyt lähes kultalevyyn oikeuttavan määrän.

Pienen hiljaiselon jälkeen Agnes on valmistellut uutta materiaalia tulevaa albumia varten. Ensimmäinen single This Moment on esimakua syksyllä 2009 julkaistavalta uudelta albumilta. Singlen ovat säveltäneet Tuomas "Gary" Keskinen ja Stratovariuksestakin tuttu Timo Kotipelto. Singlen on myös tuottanut Gary ja jälkituotannosta vastaa Mikko P.Mustonen.

- Vuonna 2007 sopimukseni SonyBmg:n kanssa loppui ja päätimme pitää pienen tauon. Nyt minulla on takanani mahtavia muusikoita ja säveltäjiä kuten Gary ja Timo Kotipelto, sekä biisien kirjottajia kuten Tuomas Heikkinen, joten voimme edelleen kuulla 80-luvun hengen uudella albumillani - yllätyksiäkin on kuitenkin faneilleni luvassa. Ihmiset, kenen kanssa teen nyt töitä ovat ystäviäni, joten työskentely heidän kanssaan on mahtavaa.

Sinkku alkaa pyöriä radiokanavilla näinä päivinä, biisin digitaalinen julkaisu on 29.4.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paratiisi kutsuu Amy... 3 uutta tv-mainosta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova