Tuorein sisältö

Tiktakin raunioilta kuuluu musiikkia

08.04.2009 klo 11.28 | Luettu: 2235 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tiktakin keulahahmona tutuksi tullut Petra on saanut valmiiksi ensimmäisen soololevynsä nimeltä Rakas kaupunki. Albumilta on saatu esimakua jo ensimmäisen sinkun ja videobiisin, Kuka mä oon, muodossa.

Ajatus oman soololevyn teosta sai alkunsa jo muutamia vuosia sitten, mutta albumia haluttiin tehdä kunnolla ajan kanssa.

- Ihan mahtava fiilis, ja oon super tyytyväinen lopputulokseen. Tosta tulee niin mun näköinen ja oloinen levy, että en vois onnellisempi olla. Tähän reiluun vuoteen, mitä ollaan tota levyä väännetty kasaan, mahtuu paljon treenejä ja duunia, Petra kertoo.

Albumia lähti tuottamaan mm. Jonna Tervomaan bändistä tuttu Jussi Jaakonaho, jonka kanssa Petra keräsi levylleen taitavan rokkitrion: Jape Karjalainen, Mikko Virta ja Kelly Ketonen. Kappaleita albumille on tehnyt Suomen eturivimuusikot ja biisintekijät, kuten Jori Sjöroos, Tuure Kilpeläinen, Mikko von Hertzen, Joel Melasniemi sekä Janne Joutsenniemi. Petra itse on ollut vahvasti mukana biisien sanoittamisessa, mikä oli laulajattarelle yksi suurimpia ja tavoitelluimpia muutoksia kohti soolouraa.

Petran debyyttisoolo Rakas kaupunki julkaistaan 6. toukokuuta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sauna peruu yhden ru... Progressiivisen rask... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mauno

Rekisteröitynyt 16.03.2009

08.04.2009 klo 12.20

Tik Tak takaisin ja Gimmel kanssa samaan hintaan tyttö energiaa ei voi olla liikaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova