Tuorein sisältö

Rock ja wrestling samassa paketissa Nosturissa

14.04.2009 klo 15.15 | Luettu: 1652 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helmikuussa 2008 Elmu ja Fight Club Finland järjestivät yhdessä rockia ja vapaapainia sisältävän illan, joka nimettiin Saturday Nite Rockfightiksi. Tänä vuonna perinnettä jatketaan 17. huhtikuuta Nosturissa Friday Nite Rockfight -show'lla.

Illan rock-osuudesta vastaa ruotsalainen hevijätti, vuonna 1996 perustettu Sparzanza. Painikehässä illan pääotteluna on kahden veteraanin kolmas kohtaaminen - suomalaisen wrestlingin pioneeri StarBuck iskee yhteen kansainvälisen supertähden Steve Corinon kanssa. StarBuck on kaksinkertainen euroopanmestari ja Sterve Corino on pitänyt hallussaan 56 eri mestaruutta uransa aikana.

Friday Nite Rockfightissä nähdään myös Stark Adderin ja Ibo Tenin viimeinen kohtaaminen. Miehet ottavat yhteen Last Man Standing -ottelussa, jossa ei sääntöjä tunneta. Miesten edellisessä kohtaamisessa helmikuussa Ibo Ten joutui häviön myötä luopumaan naamiostaan, jota hän oli kantanut vuosia ja paljastamaan kasvonsa ensimmäistä kertaa.

Lisäksi joukkueottelussa Beauty and the Beast; Häijy-Heimo Ukonselkä ja Valentine kohtaavat alokkaat El eXcentricon ja Jesse The Kiddin. Nuorukaiset joutuvat kohtaamaan paljon kokeneemman joukkueen ja Friday Nite Rockfightissa nähdään kuinka pitkälle nuoruuden into voi kantaa kokemusta vastaan.

Lisäksi tarjolla on roima annos raskasta rokkia, kun paikallinen Silver Moth -yhtye lämmittelee Sparzanzaa. Yhtyeet soittavat otteluiden välissä.

pe 17.4. ovet 20:00, 15€ (-S-/K18)
Friday Nite Rock Fight:
Live: SPARZANZA (SWE)
Live: SILVER MOTH
Match: STARBUCK vs STEVE CORINO
Match: STARK ADDER - IBO TEN
Match: HÄJY-HEIMO UKONSELKÄ & VALENTINE vs EL EXCENTRICON & JESSE


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Wolverine ja kumppan... McG:ltä raiskaus-, a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova