Tuorein sisältö

Eminem kertaa syöksykierteen syitä

16.04.2009 klo 14.33 | Luettu: 3429 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Räppäri Eminem on XXL Magazinen haastattelussa kertonut omasta henkilökohtaisesta huumehelvetistään. Aineiden takia mies joutui vetäytymään musiikkibisneksestä.

Eminem julkaisee uuden albumin toukokuun 18 päivä. Tähden mukaan taistelu huumeriippuvuutta vastaan kesti kolme vuotta ja ystävän kuolema teki kaikesta vieä vaikeampaa.

- En ollut valmis luopumaan huumeista. Mielestäni minulla ei ollut ongelmaa.

Addiktio otti kuitenkin vahvan otteen ja Eminem päätti vetäytymällä parrasvaloista yrittää niskavoittoa ongelmastaan.

Ystävänsä Proofin kuolema oli Eminemille kova paikka. Räppäri Proof ammuttiin huhtikuussa 2006, hän oli rapryhmä D12 perustaja.

- Kaikki läheiset kokivat hänen kuolemansa raskaasti mutta jostain syystä otin asian, kuin se koskisi vain minua. Koko juttu iski minuun todella voimakkaasti, se sokaisi minut. Putosin hyvin pimeään paikkaan yhdessä ajatusteni ja huumeiden kanssa. Mitä enemmän vedin kamaa, sitä surkeampi olo seurasi. Itseinho ja masennus kasvoi.

- Meni kauan aikaa, että pystyin edes puhumaan ongelmastani ja Proofista. Nyt pystyn. Aikaisemmin purskahdin vain itkuun.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amy Winehousen ja su... Nouda uusi Depeche M... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bigileone

20.04.2009 klo 09.58

Varmasti jokaiselle meistä artisteista tulee aikoja jolloin ollaan tavalla tai toisella syöksykierteessä mutta pitää vaan uskoa parempaan. Yea, Proof on toki legenda, yksi parhaimmista ehdottomasti. Täytyy antaa vaan ajan kulua tarpeeksi niin suosioo tulee varmasti.

Hienoa nähdä että herra Mr. Mathers näyttää selviytymisen merkkejä ja julkaisee kauan odotetun uuden albumin, sitä ollaankin tässä jo tovi odoteltu.

-Bigi-
lainaa
A---

15.05.2009 klo 21.33

-Bigi- puhuu asiaa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova