Tuorein sisältö

Eli Roth suunnittelee massamurhaa nöyrällä asenteella

17.04.2009 klo 13.35 | Luettu: 2857 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pienen budjetin kauhua pienelle yleisölle tehtaillut Eli Roth (Cabin Fever, Hostel 1-2) uskoo pääsevänsä isompaan liigaan. Miehen suunnitelma on vähintäänkin omalaatuinen.

Roth toivoo 85 miljoonaa dollaria, jotta hän voisi kuvata kirjoittamansa tieteiselokuvan. Roth vertaa projektia Transformersiin ja Cloverfieldiin. Tarinaan kuuluu massiivista tuhoa, mutta ei ainakaan avaruusolentoja, robotteja tai virusta. Roth lupaa kertoa lisää vasta, kun sopimukset on lyöty lukkoon.

Roth ei aio jäädä aikataulusta jälkeen tai ylittää budjettia, vaan päinvastoin, miehen on tarkoitus säästää 5 miljoonaa ja 3 viikkoa. Roth tahtoo kuvata yhteen putkeen, eli oletettavasti samaa tiimiä käyttäen myös puukotusleffan Thanksgiving, jonka niin sanottu traileri oli osa Quentin Tarantinon ja Robert Rodriguezin Grindhouse-projektia. Thanksgiving tulee Rothin mukaan olemaan kaikkien aikojen väkivaltaisin viiltelyelokuva korkeimmalla mahdollisella ruumisröykkiöllä.

Roth on pitänyt taukoa ohjaustöistä, koska hän sai ensimmäisen ison näyttelijänpestinsä Tarantinon Kunniattomista paskiaisista.


Lähde: MTV Movies Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nouda uusi Depeche M... Megan Foxista meksik... >

Keskustelut (2 viestiä)

Solid

Rekisteröitynyt 19.04.2007

17.04.2009 klo 19.21

Rothilla on taas visiot...
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

17.04.2009 klo 23.39

Roth osaa kyhäilä kelpo kidutuskamaa ja slapstickiä... kaikki eivät välttämättä siitä pidä, mutta minä ainakin diggaan Rothin tyylistä heittää absurdeja vitsejä AIVAN JÄRKYTTÄVÄN väärissä tilanteissa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova