Tuorein sisältö

Tokio Hotel -tähti löi fania poliisitutkinnan arvoisesti

18.04.2009 klo 11.55 | Luettu: 11789 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Huippusuositun Tokio Hotel -yhtyeen Tom Kaulitz on joutunut poliisitutkinnan kohteeksi nuoreen naiseen kohdistuneesta väkivallasta. 19-vuotiaan kitaristin väitetään lyöneen 21-vuotiasta fania kasvoihin huolto-asemalla sattuneessa välikohtauksessa.

Hampurissa sattunut tapaus kuulostaa normaalilta fanin ja julkisuutta pakoon haluavan rokkistaran kohtaamiselta. Nuori nainen lähestyi autossa istuvaa Kaulitzia tavoitteenaan nimmari ja foto. Rokkarin huomattua innokkaan fanin, tämä heitti ilmeisesti puoliksi poltetun tupakan naista kohti. Naisen ojentaessa tupakkaa takaisin tähdelle, tämä nousi autosta ja löi innokasta faniaan mustan silmän arvoisesti.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< System Of A Down -ru... Transformers: Kaatun... >

Keskustelut (18 viestiä)

Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

18.04.2009 klo 12.38

Tokio hotellia fanittavat kyllä ansaitsisivatkin pienen muljutuksen, mutta käytännössä täysin asiatonta ja idioottimaista käytöstä vaikka kuinka olisi paska päivä.
lainaa
jose

18.04.2009 klo 13.22

tokio hotel - teh ghays
lainaa
maudio

18.04.2009 klo 13.47

Mirr5 kirjoitti:
Tokio hotellia fanittavat kyllä ansaitsisivatkin pienen muljutuksen


Asiaa! :)
lainaa
Juhza

Rekisteröitynyt 02.12.2007

18.04.2009 klo 18.24

Aika pätevää toimintaa. Tosin ihmisiäpä nämäkin ovat. Bill olis varmaan potkassut korkkarilla.
lainaa
TH-Fan-94

18.04.2009 klo 20.26

Voihan... Ei ois Tomista uskonut... Mutta... No jaa en sano mitään...
lainaa
hagujo

18.04.2009 klo 20.51

ilmeisesti tomille noussut kusi päähän.
lainaa
Fani

19.04.2009 klo 11.29

"Huppupäiset tytöt jahtaavat Tokio Hotelia. He ovat seuranneet heitä jo kuukausien ajan. Tomin fanit miettivät miksi hän menetti hermonsa. Onko hänen käytökselleen selitys?

Tokio hotelin kitaristi Tom Kaulitz menetti hermonsa Hampurissa huoltoasemalla. Muusikko kuuleman mukaan löi nuorta naista kasvoihin sen jälkeen kun tämä oli tumpannut tupakkansa hänen autoaan vasten. Tyttö nosti syytteen rock-tähteä vastaan.

BILD selvitti asiaa: Kyseinen nuori nainen kuuluu stalker-jengiin, joka tulee Ranskasta. He kutsuvat itseään nimellä "Les afghanes on tour" eli The Afghans on Tour" (Afgaanit kiertueella). Jengiin kuuluu neljä tyttöä, jotka ovat seuranneet bändin jokaista liikettä jo lähes puoli vuotta. Naiset ovat usein naamioituneita tai huppupäisiä.

Ryhmä on sijoittanut itsensä bändin asunnon ympärille. He heittelevät kananmunia bändin jäsenien autoihin, kirjoittelevat heille uhkauskirjeitä ja häiritsevät heidän perheenjäseniään.

Yhdessä heidän kirjeistään Tokio Hotelille tytöt väittävät olevansa enemmän kuin normaaleja faneja ja uhkasivat, että parin seuraavan viikon aikana bändin tulee odottaa "pientä painajaista" saapuvaksi. Kirjeessä lukee myös: "Huomio, huomio...me emme ole tyytyväisiä. Alamme olla kärsimättömiä. YMMÄRRÄTTEKÖ TE!?"

Jopa Billin ja Tomin äitiä on uhkailtu menneen viikon aikana ja tämän kimppuun on jopa hyökätty. Ryhmää vastaan on nostettu tämän vuoksi syyte.

Tokio Hotelin manageri ja tuottaja David Jost on vahvistanut tämän tapahtuman todeksi."Yksi näistä huppupäisistä tytöistä kävi Billin ja Tomin perheenjäsenen kimppuun 8. huhtikuuta. Nostimme tyttöä vastaann syytteen heti seuraavana päivänä ja nyt luultavasti tulee vielä uusi syyte. "

^kopsasin TH.fi chatistä
lainaa
TH_fanN

19.04.2009 klo 13.19

ei Tomista olis uskonu... mut puolustan Tomia, nää tytöthän oli lähetelly uhkauskirjeitä ja kaikkee !! kyl suaki pikkuhiljaa rupeis ärsyttää jos joku käy sun perheenjäsenien kimppuun. aika stressaavaa. toi tyttö kyl ansaitsi mustan silmänsä !!
lainaa
neahh

19.04.2009 klo 13.22

Juhza kirjoitti:
Aika pätevää toimintaa. Tosin ihmisiäpä nämäkin ovat. Bill olis varmaan potkassut korkkarilla.


sori vaan, mut Bill ei kyl käytä korkkareita. oot aika tyhmä jos niin luulet.
lainaa
ASDRITARI

19.04.2009 klo 13.42

neahh kirjoitti:
Juhza kirjoitti:
Aika pätevää toimintaa. Tosin ihmisiäpä nämäkin ovat. Bill olis varmaan potkassut korkkarilla.


sori vaan, mut Bill ei kyl käytä korkkareita. oot aika tyhmä jos niin luulet.
ei voi kyllä tyhmäksi haukkua, jos joku sattuu luulemaan, että naiseksi pukeutuva ja meikkaava "mies" käyttää korkokenkiä. suksi neahh takaisin tokio hotelin foorumeille, trolli tai ei.
lainaa
Tuntematon

19.04.2009 klo 13.45

Hyviä esikuvia nämä Tokio Hotelin "jätkät".
Paskaa "musiikkia" ja paska käytös. ;)

lainaa
Novalogix

Rekisteröitynyt 22.04.2007

20.04.2009 klo 15.17

Turpaan vaan tommosia homoja.
lainaa
hahah

21.04.2009 klo 13.11

turvat tukkoon asennevammaset th-kyylät. mitä se teitä liikuttaa mitä ne puuhaa?
lainaa
asennevamma

23.04.2009 klo 22.53

Onhan se kiva, kun ei asioista oteta selvää.

Bändiä ollaan seurattu kuukausia, perhettä ja läheisiä ollaan ahdisteltu, uhkeuskirjeitä lähetetty jnejne.
kyllä siinä pikkuhiljaa kilahtaa.

Tom ei koskaan kävisi fanin kimppuun, siitä oon varma.
Eikä sillä ole kusi päähän noussut, jätkät pitää toistensa jalat maassa.

Ja sitten, on ihan järjetöntä haukkuu Billiä naiseks. Se on mies, joka meikkaa. Mutta se ei tee ihmisestä homoa. Homoksi haukkuvat yrittävät vain esittää ja hakevat suosiota olemalla niin "kovia". Se on säälittävää. Mä nauran teille ihmiset.

Oikeastaan, tää ei saanut Tokio Hotelin faneja vihaamaan niitä tai muuta, se vain hämmästytti, mutta kun asiasta tuli lisää selkoa, hämmästys kaikkosi ja 100% viha kohdistuu stalkkereihin, ja varmaankin moni haluaisi mennä hakkaamaan ne sairaala kuntoon. Tomia sen puoleen tuetaan ympäri maapalloa.

Mutta joo, jotkut tykkää THsta, jotkut ei.
mutta ei niitä silti tarvitse haukkua.
pitäkää angstit mahassanne, -ketään ei kiinnosta.
lainaa
dsfjjfj

31.10.2009 klo 14.53

hohhoijaa, tää on kyllä niin vanha juttu jo, ettäähh =D luuletteko tosiaa että tom löis tahallaa jotain "fania" ? toi jota tom löi + muut siinä porukassa, on ihan sekopäisiä stalkkereita, ja niinku jotkut onkijo linkittäny tonne, niin ne on jopa käyny kaulitzien perheen kimppuun. enpä usko et kukaa menis lyömää ilman syytä. aika säälittävää , ottakaa asioista selvää enne ku tuuutte "voii en ois uskonu tomista" hohhoi. muutenki noi tytöt joutais mielisairaalaan. hulluja kaikki.
lainaa
Kauno

20.11.2009 klo 02.27

"Tom ei koskaan kävisi fanin kimppuun, siitä oon varma."
Hyvinkin tunnet? Useasti tavannut?

"Eikä sillä ole kusi päähän noussut, jätkät pitää toistensa jalat maassa."

Kertoiko suosikki näin, vai kenties Demi? Eiköhän jokaisesta artistista kirjoiteta että "tavallisia maalaiskylän poikia" ja samalla "poika" vetää maskaraa naamaan.

"Ja sitten, on ihan järjetöntä haukkuu Billiä naiseks. Se on mies, joka meikkaa. Mutta se ei tee ihmisestä homoa. Homoksi haukkuvat yrittävät vain esittää ja hakevat suosiota olemalla niin "kovia". Se on säälittävää. Mä nauran teille ihmiset."

Tätähän meillekkin päiväkodissa kerrottiin "se on itse joka haukkuu!", jepjep.. Eikä välttämättä homoseksuaali, mutta transseksuaalisuus saattaisi olla lähempänä. Ja kyllä, olen muutaman levyllisen tätä kuunnellut ja eipä tätä "poikaa" pojaksi uskoisi jos ei nimi olisi Bill.

lainaa
Sonja

14.03.2010 klo 15.33

Tuo ei pidä paikkaansa! Se naisfani oli lähetellyt Tomille uhkauskirjeitä. Ja siellä huoltoasemalla sattunut kohtaus, niin se nainen oli kuulemma heittäny/laittanu sytytetyn tupakin Tomin auton konepellille, ja heitellyt tavaroita Tomin autoon päin, joten Tom hermostui ja löi naista kasvoihin. Mutta, ne 4 naista, olivat uhkailleet Tomia kirjeillä ja tekstiviesteillä. Joten, Tom ei lyönnyt naista tahallaan. Tom haluaa tietty suojella veljeään uhkauksilta yms. sekä muita, eli Gustavia ja Georgia. Eli Tom puolustautui. Ja siihen autoon oli kuulemma jäänyt tupakasta iso jälki. Joten... Se nainen oli ÄRSYTTÄNYT Tomia TAHALLAAN... Eli, toi koko juttu oli ollut sen naisen syy.
lainaa
friikki

21.03.2010 klo 17.51

hohoijaa, on okei ettei pidä jostain bändistä, tai laulajasta. Mäkään en tykkää eminemistä mut en myöskään hauku sitä jos joku siitä tykkää ni siitä vaan, millä perusteella kaikki vaan dissaa tokio hotellii ja billii?

ja toi huoltoasema juttu... voin sanoo et harva pysyis tyynenä tossa tilanteessa (enny viitti vaahtoo näit uhkaus jne. juttui ku ne ny tos on jo tullu esille) mäki olisin vetäny lättyy kunnolla.

ja mitä teit th-vihaajii, mikään liikuttaa? onko ny sitte kiva valvoo ja kommentoida niiden jokaista liikettä, mä luulin että fanit tekee sitä.

piilofanit.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova