Tuorein sisältö

David Coverdale vastaa kollegan esittämiin taustanauha-väitteisiin

20.04.2009 klo 11.20 | Luettu: 3868 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Whitesnake-nokkamies David Coverdale on päättänyt Blabbermout.netin kautta vastata Joe Lynn Turnerin (Rainbow, Deep Purple, Yngwie Malmsteen) väitteisiin, jonka mukaan Coverdale käyttää esiintyessään taustanauhoja - myös vokaalisuorituksissa.

Turner puhui taannoin haastattelussa Whitesnaken keikasta viime vuoden Tampereen Sauna Open Air -tapahtumassa. Turner kauhisteli Whitesnaken käyttämien taustanauhojen määrää - myös vokaalin suhteen.

Coverdale vastaa olevansa yllättynyt ja suorastaan kauhistunut Turnerin kommenteista. Coverdalen mukaan syytökset ovat virheellisiä ja täyttä puppua. Coverdale vakuuttaa, ettei hän vain "availe suutaan" - laulu on aina aitoa. Turnerinkin viittaamaan videopätkään Sauna Openin keikasta, Coverdale ihmettelee väitteitä playbackistä. Mies painottaa myös bändissään olevan
kitaristi Reb Beachin, kosketinsoittaja Timothy Druryn, basisti Uriah Duffyn ja kitaristi Doug Aldrichin verran vokaaliosaston taustatukea - Coverdalen huudattaessa yleisöä, kanssasoittajista löytyy laulutukea.

- Emme käytä vokaalien suhteen taustanauhoja. Kaikki tapahtuu livenä. Minulla ei ole aavistustakaan, miksi Turner jaksaa levittää moista roskaa. Toivon hänen lopettavan puheet tähän paikkaan. Anteeksipyyntöjä ei tarvita, en halua olla Turnerin kanssa tekemisissä.

- Seuraavaksi hän varmaan syyttää minua peruukin käytöstä...

Kuvaa Sauna Open Airin Whitesnaken keikasta vaikka täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timo Tolkki kerää yh... Paparazzi aiheutti M... >

Keskustelut (2 viestiä)

hyvät_hyttyset

20.04.2009 klo 21.13

hard rock papparaiset tukkanuottasilla
lainaa
AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

20.04.2009 klo 22.52

...vaikka tukkaa ei ole enää jäljellä?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova