Tuorein sisältö

Entinen Technicolour-naama hehkuttaa maanantaita

21.04.2009 klo 10.30 | Luettu: 1448 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Technicolourista ja Negativesta tutun Tuomas ”Gary” Keskisen luotsaaman Monday julkaisee debyyttilevyn huhtikuun lopulla. Monday on perustettu vuonna 2004 ja bändin ensimmäinen, yhtyeen omaa nimeä kantava single Monday julkaistiin syksyllä 2008. Alkuvuodesta 2009 bändi julkaisi toisen singlen nimeltä Stop Me, johon valmistui myös musiikkivideo, joka voitti mm. Ylen Musiikki TV:n yleisöäänestyksen.

Mondayn musiikki yhdistelee eri aikakausia ja vaikutteita jotka kuuluvat 24 Hours In Pictures albumilla.

- Kun aloin säveltämään biisejä, oli unelma saada ne joskus julkaistua yleisön kuultaviksi ja nyt se hetki on koittanut. Biisit ovat kauttaaltaan hieman ‘ahdistavia’ ja sanoitukset osassa biiseistä kertovat nuoruuden traumoista, jotka saan nyt musiikin kautta itsestäni ulos. 24 Hours In Pictures -albumin sanoitukset ovat niin fiktiiviisiä kuin henkilökohtaisiakin, toteaa sävellysvastuuta ottava Gary.

Monday juhlistaa levyn julkaisua 27.4 Helsingissä Semifinalissa ja bändin voi nähdä keikalla myös mm. 6.6 Lappajärven Tulivuorirockissa. Monday suuntaa toukokuun lopulla myös Japanin markkinoille ja esiintyy 28.5 Rockin Currentissa Tokiossa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hae torstaina Satyri... Nakutanssia ruotsala... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova