Tuorein sisältö

Helsingin Juhlaviikkojen liput myyntiin - tarkista massiivinen tarjonta

21.04.2009 klo 12.42 | Luettu: 1502 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viime vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan viettänyt Helsingin Juhlaviikot tarjoaa 13.8 alkaen jälleen jokaiselle viihdettä.

Juhlaviikkojen ohjelmisto käynnistyy klassisen musiikin ikonin Pierre Boulezin vierailulla.

Huvila-teltta täyttyy 17 iltana kansainvälisistä ja kotimaisista vieraista. Teltassa kuullaan maailmanmusiikin kärkinimiä malilaisesta Oumou Sangaresta italialaiseen L’Orchestra di Piazza Vittorioon. Suomen huipuista lavalle nousevat muiden muassa 20-vuotista taiteilijauraansa juhliva Maija Vilkkumaa sekä Scandinavian Music Group. Vahvan amerikkalaisvireen luovat jazz-muusikot Joshua Redman ja Paquito d’Rivera sekä ensi kertaa Suomessa konsertoiva Wilco. Huvilakauden päättää Lou Reedin ja Laurie Andersonin yhteiskonsertti.

Taiteiden yö täyttää Helsingin perjantaina 21.8. Tapahtuman ohjelma julkistetaan elo-kuun alussa. Flow Festival valtaa Suvilahden 14.–16.8. ja Runokuu levittäytyy kaupunkiin 26.–27.8. Viapori Jazz soi Suomenlinnassa 26.–29.8. ja Art goes Kapakka näyttäy-tyy Helsingin ravintoloissa 13.–22.8.

Juhlaviikkojen lipunmyynti käynnistyy tänään tiistaina 21.4. Juhlaviikkojen lippuja välittää pääsääntöisesti Lippupiste. Festivaalitoimiston puhelinnumerosta ei voi varata lippuja.

Lippuja voit ostaa myyntipisteissä, internetissä tai puhelimitse. Festivaalin aikana lippuja voi ostaa myös tapahtumapaikoilta mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Tapahtumapaikkojen lippukassat avataan tuntia ennen kunkin tilaisuuden alkua.

www.helsinginjuhlaviikot.fi




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lähes suureen läpimu... Oasis-Noel laukoo su... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova