Tuorein sisältö

Radalle.com rokkaa ja poppaa kahden tapahtuman voimin

21.04.2009 klo 13.41 | Luettu: 2975 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radalle.com järjestetään Kemorassa 6.-7.6.2009 & Motoparkissa 18.-19.7.2009

Moottoriurheilun keskukset Kemoran moottorirata ja Virtasalmen Motopark toimivat ensi kesänä puuhamaina autoista, moottoripyöristä ja viimeisen päälle katu-uskottavasta festarimeiningistä kiinnostuneille.

Radalle.comin päivähjelmassa on mm. kiihdytysajoa, rata-autoilua ja driftingiä. Mukana tietysti upeasti tuunattuja menopelejä, erilaisia näyttelyjä (mm. auto hi-fi, USA-auto, Tuning) ja paljon muuta. Päiväohjelma sopii kaikille upeista autoista ja raisuista menopeleistä, sekä kovasta vauhdista kiinnostuneille. Luvassa aitoa Fast & Furious tunnelmaa käsin kosketeltavan läheltä koko perheelle.

Illan saapuessa moottoreiden murina vaihtuu festareiden railakkaaseen menoon. Ronskisti eri genreistä valitut huippuartistit, vaahtodisko, DJ:t suoraan Euroopan huipulta ja muu oheisohjelma yhdistävät auto-ja festariväen. Tapahtumat ovat sallittuja kaikenikäisille. Lisäksi luvassa on erillinen K-18 anniskelualue. Anniskelualueen ravintoloissa on luvassa aikuisempaan makuun monenlaista eroottista ohjelmaa.

Varmistuneita esiintyjiä KEMORA 6.6.: Beats and Styles feat. Michael Monroe (Hanoi Rocks), Aurium, Divine Dancers, Dacia, Barbeque Barbies, Professori Heikkerö, Korrek-tyttöjen vaahtoshow

Varmistuneita esiintyjiä MOTOPARK 18.7.: Teräsbetoni, Ruoska (näillä näkymin kesän ainoa keikka), Sash!(GER), Baby Alice (SWE), Dacia, Crimfall, Manzana, Anatomia, Mr Lothar tulishow + erotic show, Players-tanssiryhmä, Korrek-tyttöjen vaahtoshow. Lisäksi luvassa useita rock-ja dance DJ:tä huolehtimassa siitä, että tunnelma pysyy korkealla

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oasis-Noel laukoo su... The Fighter menetti ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Anesthesia

Rekisteröitynyt 10.04.2007

22.04.2009 klo 04.40

Kyllä saa vuosi toisensa jälkeen huomata ettei nämä tapahtumat vaan toimi yhtä hyvin kun vuosia sitten. Nyt kaikenmaailman oheistoiminta vie huomiota pois siltä varsinaiselta ajamiselta ja vapaaehtoisia ei aina tunnu kiinnostavan pienintäkään määrää. Aikataulut heitää huolella ja rata-aikaa annetaan "vähän sinne päin" ja nopeimmat kerkeää jopa sen puolenkymmentä kierrosta ajaa.

Takavuosien meininki takaisin, on rata, auto ja aikaa. Ei mitään hemmetin kissanristiäisiä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova