Tuorein sisältö

Garagerockin uranuurtaja Suomeen

23.04.2009 klo 14.00 | Luettu: 1010 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Garagerockin uranuurtaja The Fleshtones saapuu vierailulle Suomeen toukokuussa. 50- ja 60-luvuilta vaikutteita rhythm & blues -pitoiseen rockiinsa imevä yhtye nähdään tiistaina 5. toukokuuta Tampereen Vastavirta-klubilla sekä keskiviikkona 6. toukokuuta Helsingin Bar Loosessa. Tampereen keikalla The Fleshtonesia lämmittelee kotimainen soul/punk-yhtye Black Mambo. Tampereen keikan osalta liput ovat jo myynnissä Vastavirta-klubilla, Helsingin keikan liput ovat myynnissä Tiketissä.

The Fleshtonesin pitkä ura käynnistyi vuonna 1976 New Yorkin punkpyhätössä CBGB’sissä. Klubilla tuolloin aloitelleista yhtyeistä The Fleshtones on ainoita, jonka ura on jatkunut näihin päiviin asti. Vielä yli kolmenkymmenen vuoden jälkeenkin The Fleshtones on vetreässä kunnossa ja paiskoo rehevän ja energisen rockinsa aivan kuin alkuaikoinaan. Tämän osoittavat myös yhtyeen viimeisimmät studioalbumit Take A Good Look ja Stocking Stuffer.

The Fleshtones yhdistelee musiikissaan niin 1960-luvun autotallirockia, soulia kuin punkrockiakin. Tuloksena on bilerockia, jonka yhtye on itse vaatimattomasti nimennyt Super Rockiksi. Hurjan livebändin maineessa oleva yhtye esiintyi edellisen kerran Suomessa Helsingin Tavastia-klubilla viime syksynä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lindsay Lohan laihtu... Twilight 3:n ohjaaja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


377


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova