Tuorein sisältö

Dick Van Dyken lapsenlapsi puolustaa Transmorphers kakkosta

27.04.2009 klo 06.06 | Luettu: 2407 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Legendaarisen Dick Van Dyken vähemmän legendaarinen lapsenlapsi Shane Van Dyke on myöskin näyttelijä, joka on päätynyt kynäilemään käsikirjoituksia halpatuotantofirmalle The Asylum. The Asylum tunnetaan sellaisista elokuvista kuin The Terminators, Transmorphers ja AVH: Alien vs. Hunter. Van Dyke itse on kirjoittanut teokset The Day the Earth Stopped, Street Racer ja Transmorphers: Fall of Man.

Nuorempi Van Dyke suhtautuu rennosti firmansa politiikkaan. Van Dyken mukaan on selvää, että The Asylum kopioi suurista hiteistä vain nimet, kun varsinaiset elokuvat taas ovat omanlaisiaan. Van Dyke tunnustautuu Transformers-faniksi, mutta kertoo virittäytyvänsä Transmorphers-tunnelmiin päinvastoin kuin äkkinäinen luulisi. Van Dyke yrittää pyyhkiä mielestään ajatuksenkin transformerseista, ja kirjoittaa niin omaperäisen tarinan kuin mahdollista.

Molemmissa elokuvasarjoissa nähdään toki muotoaan muuttavia robotteja. The Asylumin budjetit ovat minimaalisia, mutta Van Dyken mielestä firma saa ihmeitä aikaan pienellä ja nopeasti. Van Dyke kertoo haaveilevansa isoista toimintakohtauksista, mutta yrittää korvata niiden puutteen mielenkiintoisilla hahmoilla ja tarinalla.

Transmorphers: Fall of Man julkaistaan DVD:llä kesäkuussa.

Lähde: Moviehole

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ismo Alangon kuvaa e... Kykloopista amerikka... >

Keskustelut (1 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

27.04.2009 klo 20.34

Transmorphers: Fall of Man?
Ei taida liittyä resistanceen...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova