Tuorein sisältö

Infoa uudesta Turtlesista - Baxter Stockman kehiin?

28.04.2009 klo 23.45 | Luettu: 2203 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Toinen Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien luojista, Peter Laird, on mukana kehittämässä uutta näyteltyä Turtles-elokuvaa, joka virallistettiin viime viikolla. Lairdin mukaan elokuva tulee todennäköisesti olemaan Batman Beginsistä mallia ottava uusi versio sankareiden syntytarinasta. Laird itse on mieltynyt ideaan kertoa kokonaan uusi tarina, mutta mies on myöntyväinen muillekin vaihtoehdoille.

"Jos vain kertoisimme mitä tapahtui sarjakuvan ensimmäisessä numerossa, se olisi melko lyhyt elokuva, joten uskon että muitakin asioita Turtlesien historiasta lisätään syntytarinaan", Laird jatkaa. "En olisi onneton, jos elokuvaan ympättäisiin Baxter Stockmanin ja mousereiden tarina, sekä joitain viittauksia Techno Cosmic Research Instituteen kuudetta tai seitsemättä elokuvaa alustamaan. Mutta ehkä ajattelen liikaa eteenpäin."

Neljän sankarin ja sensein ohella Silppuri, April O’Neil ja Casey Jones ovat lähes varmasti mukana.

Laird vahvistaa sen, että suunnitelmana on käyttää Turtles-pukuihin puettuja näyttelijöitä. Tietokoneanimaatiota käytetään elävöittämään hahmojen kasvonilmeitä. Laird vertaa suunnitelmaa Pirates of the Caribbean -sarjassa nähtyyn lonkeronaamaan Davy Jones, jonka tehostekuoren takana näytteli Bill Nighy.

Lähde: MTV Splash Page

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aardman suunnittelee... Miten sujuu Ari Koiv... >

Keskustelut (1 viestiä)

Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

29.04.2009 klo 04.25

Jos joltain on mennyt alkuperäinen Eastmanin ja Lairdin Turtles-sarjis ohi, niin kannattanee tutustua. Jotain ihan muuta kuin ne tusinatuotetut kikkareet, joita lykättiin suurimman huuman aikaan pihalle.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova