Tuorein sisältö

Velvet Revolverin deittailut laulajien kanssa kiville - kriittiset hetket edessä

30.04.2009 klo 11.10 | Luettu: 3180 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tarvitsemme uuden laulajan ja pian, toteaa MusicRadarin haastattelussa Velvet Revolverin rumpali Matt Sorum.

- Uusi kaveri pitää löytyä puolen vuoden kuluessa. Emme voi odottaa toista kokonaista vuotta. Muuten, homma alkaa olla siinä.

Sorum kertoo bändin olleen jo lähellä vokaalimiehen palkkaamista. Muutamien studiosessioiden jälkeen sekä bändi että tulokaslaulaja totesivat homman jäävän kylmäksi.

- Se on kuin deittailua. Olimme jo testanneet Spacehogin Royston Langdonia - se oli lähellä. Sitten kokeilimme muutamaa muuta, siellä oli yksi kanadalainen tyyppi (Gord Prior) mutta heistä kukaan ei tuntunut sopivalta. Sitten löysimme tämän kaverin (jonka nimeä ei paljasteta). Niinpä menimme studioon ja äänitimme muutamia juttuja. Kaveri tuntui heti oikealta. Toisella kerralla kaikki oli toisin. Laulaja näytti 70 prosenttia kapasiteetistaan. Se oli valitettavaa. Miehen ääni oli hieno mutta asenteessa oli jotain...

Sorum kertoo soittaneensa paria äänitystä kavereilleen. Palaute ei ollut haltioitunutta. Niinpä kaveri sai lopullisesti jäädä Velvet Revolverin porukasta.

Sorumin mukaan potkut saaneen solisti Scott Weilandin ottaminen aikoinaan bändiin oli virhe. Weiland ei koskaan lyönyt kaikkea tiskiin lavatilanteessa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Depeche Mode synnytt... Entiselle formulakus... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mikael

30.04.2009 klo 11.38

No nyt olis tosiaan Michael Monroe tarjolla jolla ainakin energiaa riittää lavalla...
lainaa
Niin

30.04.2009 klo 15.03

Monroe pilaisi hyvän bändin jos Velvettiin pääsisi.
lainaa
Don_Make

Rekisteröitynyt 08.06.2008

01.05.2009 klo 01.19

Shooter Jenningsiä oli sinne pyydetty pariinkin otteeseen. Se kun menis sinne niin alkais oleen pikkuhiljaa 2000-luvun paras bändi kasassa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova