Tuorein sisältö

Disney upottaa Dwayne Johnsonin todella, todella syvälle?

05.05.2009 klo 11.01 | Luettu: 1671 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Entinen vapaapainija ja toimintatähti Dwayne (The Rock) Johnson on alan ammattijulkaisun mukaan kiinnitetty Disneyn seikkailuelokuvaan 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo. Huhu kumoaa huhun, jonka mukaan pääosassa nähtäisiin Will Smith. Huhua on kuitenkin pidettävä huhuna - sillä ohjaaja McG väittää, ettei hän ole Johnsonia edes tavannut.

Jules Vernen romaaniin ja vanhaan Disney-klassikkoon pohjautuva elokuva kertoo salaperäisestä, meripedoksi luullusta sukellusveneestä Nautiluksesta ja sen kapteenista Nemosta. Nemo etsii kadonnutta merenalaista sivilisaatiota, jonka kirjastoista on määrä löytyä tietoja aseesta, joka saattaa uhata ihmiskuntaa.

Disney tahtoo filminsä tuotantoon pikavauhtia, mikä saattaa aiheuttaa aikatauluristiriitoja Johnsonin rahakkaasti alkaneella satusedän uralla. Toimintaelokuvia menneisyydessä tehtaillut tähti on jo saanut purkkiin sellaista koko perheen materiaalia kuin Tooth Fairy, mutta lähiaikoina hänen olisi myös tarkoitus hengailla Zac Efronin kanssa piirrossarjaan Jonny Quest perustuvassa seikkailussa.



Lähde: Moviehole

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hugh Jackmanista yhd... Ozzy Osbourne tekee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova