Tuorein sisältö

Bändikaverit uskovat SIG-laulajan vetäytyneen rauhoittumaan, etsinnät jatkuvat

05.05.2009 klo 11.49 | Luettu: 2288 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Sanomien mukaan keskiviikosta lähtien kadoksissa olleen SIG-yhtyeen laulaja Matti Inkisen uskotaan bändikaverien mukaan vetäytyneen omaan rauhaan kohu-uutisten keskeltä. Inkistä etsittiin eilen suuretsinnän voimin (V2.fi-uutinen). Poliisin mukana oli noin sadan hengen vapaaehtoisten joukko. Etsinnät keskittyivät alueelle, josta Matista on tehty viimeiset varmat näköhavainnot. Etsinnässä käytettiin apuna myös pelastuskoiria.

Etsinnät jatkuvat tänään tiistaina kello 16. Lisäporukkaa kutsutaan naapurikunnista etsintäpartion tueksi.

Poliisin mukaan Inkisestä on ilmoitettu lukuisia havaintoja mutta tärkein vihje puuttuu vielä. Myös läpikäytävä alue on haastava, koska siellä on paljon vesialuetta ja kosteikkoa. Myös Inkisen matkapuhelimen teletunnistetietoja tutkittiin maanantaina. Puhelimen paikantaminen saattaa johtaa rokkarin jäljille.

Viikonlopun aikana ystävät ja omaiset tekivät omia etsintöjään, tuloksetta.

SIGin kosketinsoittaja Juha Oksanen toteaa Turun Sanomille bändikaverien ja lähipiirin uskovan edelleen, että Matti on mennyt jonnekkin rauhoittumaan. Seiskan esille tuomat rikosepäilyt saattavat olla vetäytymiseen riittävä syy.

Oksasen mukaan Inkisen kunto on vaihdellut mutta mies oli mukana soittotreeneissä ja jaksoi myös hyvin laulaa. Oksasen mukaan Inkinen on ollut oma huumorintajuinen itsensä, vaikkakin liikkeissään hieman hitaampi.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hannah Montana otti ... Christopher Lee Antt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova