Tuorein sisältö

USA:n Idols-kisa rikkoi ennätyksiä

24.05.2007 klo 14.31 | Luettu: 2134 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

American Idol on jälleen valittu. 17-vuotias Jordin Sparks on kautta aikain nuorin Amerikan Idols-voittaja. Jordinin vastapuolena finaalissa lauloi Blake Lewis.

Kansa antoi finalisteille ääniä ennätykselliset 74 miljoonaa kappaletta. Jordin nappasi äänistä suurimman potin, ennakkoon vahva suosikki ja tuomarien lemmikki ei pettänyt fanejaan.

Reilun kahden tunnin finaalilähetyksessä vierailevina tähtinä nähtiin mm. Gwen Stefani, Idols-voittaja Kelly Clarkson, Tony Bennett ja Smokey Robinson.

American Idol on jenkkien katsojalistojen kärjessä. Televisio-ohjelman jokainen jakso on kerännyt noin 30 miljoonaa katsojaa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Plagioiko jenkkibänd... Martti Vainaa nousee... >

Keskustelut (1 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.05.2007 klo 14.49

Idolsia voi konseptitasolla vihata ihan niin paljon kuin huvittaa, mutta fakta on, että jenkkilässä toteutettuna tämä tuottaa ihan eri tason viihdettä kuin pienessä Suomessa. Siinä missä suomessa on per kausi löytynyt 0-2 kohtuullista tai hyvää laulajaa, jenkeistä löytyy joka vuosi monen monta, ja yleensä pari todella kovaa.

Suomi-idolsia katsoo vitsinä silloin tällöin, jenkki-idolsia myönnän häpeämättä seuraavani aika useinkin ihan hyvän laulannan vuoksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova