Tuorein sisältö

Lue SIG-yhtyeen jäsenten koskettava viesti kadonneelle Matti Inkiselle

09.05.2009 klo 20.12 | Luettu: 7587 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

SIG-yhtyeen laulaja Matti Inkinen katosi kotoaan pari päivää ennen vappua (V2.fi-uutinen). Inkinen ei ole ilmoittanut olinpaikkaansa ja miestä on etsitty poliisin johtamilla suuretsinnöilla useana päivänä. Viranomaisten keinot ovat vähissä ja etsintöjä jatketaan, jos uudet vihjeet antavat siihen aiheen.

SIG-yhtyeen jäsenet ovat julkistaneet kotisivuillaan viestin Matille:

"Puolitoista viikkoa on kulunut ja ajatukset vaeltavat pitkin metsiä, vesistöjä ja piilopirttejä. Ajatusleikkinä että Matti, olet siellä jossain ja sinä itse tai joku seuralaisesi lukee tämän,niin SIG-perhe haluaa sinun tietävän seuraavan!

Ikävä ja suru on suuri ja tietämättömyys tietysti ajan kuluessa nostaa päätään esiin ja shokki on muuttumassa epätietoisuudeksi. Epätietoisuus siitä, missä Maestro mahtaa tällä hetkellä leijailla.

Yhtyeen jäsenet haluavat kertoa Sinulle, Matti Kalevi Inkinen, että vaikka tilanne on joskus tukahduttavan piinallinen ja katkonaiset unet kantavat meidät aina seuraavaan päivään, niin jos tahtosi on ottaa asioihin etäisyyttä, me seisomme tukenasi 100-lasissa. Me kestämme kyllä tiedon että "Matti on lomalla ja vähän Interreilaa".

Palaat keskuuteemme kun aika on!

-Juha, Jukka, Erkka, Jouni, Wode, Sale ja Petri

www.sigpop.net

Jos tiedät jotain Matti Inkisen liikkeistä, ota yhteyttä poliisiin ja kerro tietosi.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kimi Räikkönen keräs... Bodom-Laiho kolmen v... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pilkku

09.05.2009 klo 20.50

Matti Inkinen katosi kotaan

- mihin kotaan?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova