Tuorein sisältö

Sveitsiläistä äärimetallia Nosturiin

11.05.2009 klo 14.55 | Luettu: 2478 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nyt Nosturiin tsekkaamaan kunnon meteliä. Yli 20 vuoden aikana sveitsiläinen Samael ei ole vältellyt jatkuvaa uudistumista, minka suhteen varhaisen tuotannon omalaatuinen ja Ceremony of Oppositesiin mennessä täysin kieroutunut black-metal oli vain alkua. Viimeistään 90-luvun loppupuolella julkaistut Passage ja Eternal antoivat selviä merkkejä Samaelin jatkuvasta rajojen rikkomisesta koneellisen äärimetallin merkeissä, kunnes Reign of Lightin ja Solar Soulin eksoottisesti sävytetyillä elektrometallilla bändi oli saavuttanut täysin erilaisen ääripään tyylissään alkuaikoihinsa nähden. Nyt keväällä 2009 tuoreimmalla albumillaan Abovella Samael päätti matkata takaviistoon, riisumalla ilmaisustaan kaikki ylimääräiset kerrostumat Samaelmaisesti suoraviivaisen äärimetallin tieltä, minkä seurauksena myös bändin keikoilla on liikuttu viime aikoina kaikkien ääripäiden välillä.

Tulevalla Nosturin keikalla Samaelin toisena lämmittelijänä toimiva Chaosweaver on puolestaan kulkenut läpi vastaavanlaisen matkan jo ensimmäiselle albumilleen tultaessa. Ennen viime vuonna julkaistua Puppetmaster of Pandemonium-debyyttiään Chaosweaver ehti muuttua kieroutuneesta metallista vielä monisävyisemmäksi kauhumetalliksi.

Illan toisena lämppärinä nähdään Black Sun Aeon, joka on metallin renesanssimiehen, Tuomas Saukkosen, tuore bändi.

Siis lauantaina 22.8...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomalaisetkin kaaha... Kasaripoppari Boy Ge... >

Keskustelut (2 viestiä)

TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

11.05.2009 klo 15.30

Vittu, tuollahan on perkuleen kova kattaus. Hitto kun ei rahatilanne anna periksi mennä katsastamaan :'(
lainaa
Latuman

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.05.2009 klo 19.04

Samaelin viimisimmät on kyl ollu hyviä levyjä, uutta en ole oikein kuullu mut kyllä tuon diskoelementin vähentäminen plussaa on.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova