Tuorein sisältö

Alexi Laiho selittelee vaivojaan ja kiertueen kaatumista

12.05.2009 klo 09.32 | Luettu: 2670 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Children Of Bodomin vetäytyminen No Fear Energy Tourilta (Bodomin lisäksi Lamb Of God, As I Lay Dying, God Forbid ja Municipal Waste) Alexi Laihon rikkoituneen käden johdosta saa kommenttia myös Bodom-nokkamiehen suusta (V2.fi-uutinen).

Laiho loukkasi olkapäänsä jo huhtikuun lopulla, mutta yritti jatkaa lääkärien neuvoista huolimatta kiertueen loppuun. Pelot vamman pahenemisesta ja kovat kivut pakottivat bändin kuitenkin jättämään kiertueen kesken.

- New Yorkin keikan jälkeen (toukokuun 9.) tiesin homman olevan ohi. Kolmannen biisin aikana tuntui, kuin joku olisi työntänyt puukkoa ylävartalooni. Siihen kipuun pillerit ja muut piristeet eivät tehoa. Olisin halunnut jatkaa mutta toinen lääkärikeikkani vakuutti minut siitä, että vamma saattaa mennä huonompaan suuntaan ilman lepoa. Olen soittanut ja laulanut kymmenen päivän ajan vastoin kaikkia neuvoja. Kivut ovat vain pahentuneet, joten päätin kuunnella viisaita neuvoja ja painua kotiin lepäämään ja parantelemaan olkapäätä, toteaa Laiho bändin kotisivuilla.

Laiho vakuuttaa bändin jatkavan kiertämistä toukokuun lopulla (Rock Hard Festival/Gelsenkirchen) ja kesäisten festarikeikkojen olevan vahvasti ohjelmassa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordi sanoi ei jätti... Pipefest julkisti ni... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kannipaali

12.05.2009 klo 12.40

Tuskin fanitkaan haluaa nähdä soittomiehiä kärrättävän lavalle pyörätuolissa tai sairaalasängyssä. Kun paikat on rikki, tuskin pystyy antamaan 100 prosenttia lavalla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova