Tuorein sisältö

Kolme bändiä ja Vilkkumaa samassa paketissa

14.05.2009 klo 12.22 | Luettu: 1357 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elokuussa 2009 tulee kuluneeksi 10 vuotta Maija Vilkkumaan Pitkä ihana leikki -soolodebyytin julkaisusta. Sen kunniaksi Vilkkumaa tekee juhlakiertueen, joka alkaa 23.8. Helsingin Huvilateltasta ja ulottuu syyskuun aikana myös Jyväskylään, Tampereelle, Kuopioon, Lahteen, Hämeenlinnaan ja Turkuun.

10-vuotisen soolouransa lisäksi Vilkkumaa muistelee kiertueellaan ajanjaksoa, joka alkoi vielä 10 vuotta aiemmin, siis kaksikymmentä vuotta sitten. Vuonna 1989 Vilkkumaa teki ensimmäiset biisinsä ja soitti ja lauloi niitä Helsingin kaduilla tyttöjoukon kanssa, josta myöhemmin muodostui Tarharyhmä-yhtye. Tarharyhmä teki kaksi levyä vuosina 1993 ja 1994 ja lopetti toimintansa vuonna 1995. Samana vuonna Vilkkumaa liittyi Hunajamelonit-yhtyeen riveihin, jossa soitti ja lauloi vuoteen 1999 asti.

Syksyn konserteissa nähdään vain tätä kiertuetta varten uudelleen koottu Tarharyhmä sekä koko ajan aktiivisena toiminut Hunajamelonit. Tämän lisäksi Vilkkumaan soolobändi esittää vanhoja ja uusia helmiä kymmenen vuoden uran varrelta. "Tarjolla on suuria tunteita, hirvittävää räimettä ja ihanaa kaihoa".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruisrockin Converse-... Myytävänä pääministe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova