Tuorein sisältö

Suomen Pelkokerroin -juontaja hämähäkin puremasta sairaalaan

15.05.2009 klo 09.11 | Luettu: 7361 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen pelkokertoimen seuraavassa jaksossa palkittu juontaja Aleksi Valavuori nähdään kilpailijoiden joukossa. Mies pääsikin kokemaan tehtävien haasteellisuuden, sillä hämähäkin syönnistä oli seurauksena sairaalareissu.

Ilta-Sanomien mukaan jaksossa kisaajat joutuvat syömään karvaisen hämähäkin elävältä. Aleksi sai hämähäkiltä kipeän pureman, jonka johdosta nielu turposi. Mies joutui kiirehtimään sairaalaan.

Myös toinen ohjelman kilpailija joutui sairaalareissulle kielen turpoamisen aiheuttaneen pureman johdosta. Nelosen urheiluankkuri Taina Nyberg vietiin samalla ambulanssilla hoitoon.

Lisäksi vierailevana juontajana toiminut Joona Kortesmäki kävi pureman vuoksi lääkärärissä!

Katso videopätkä Aleksin syöntiurakasta IS:n sivuilta.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Queen jälleen ilman ... Depeche Moden kiertu... >

Keskustelut (4 viestiä)

kurtsi

Rekisteröitynyt 09.11.2008

15.05.2009 klo 09.35

Ei tossa nyt enää mitään järkeä ole. Tai koko ohjelmassa yleensä.
lainaa
Hohhoijaa

15.05.2009 klo 10.52

Kyllä on taas melkoisen tyhjänpäiväistä dramatiikkaa. Eräs ystäväni on monesti ostanut lemmikkieläinliikkeistä muutamia hämähäkkejä ja pistellyt ne rouskutellen poskeensa, eikä hänelle ole tullut minkäänlaisia oireita. Tämä taitaa olla Pelkokertoimelle tyypillistä liioittelua, jolla saadaan yleisö innostumaan näistä vähäpätöisistäkin kisailuista. Saisivat lopettaa koko ohjelman.
lainaa
Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

15.05.2009 klo 21.42

Oi voi, tässä olisi ollut hyvät saumat saada Suomeen Darwin Award!
lainaa
Harrastaja

16.05.2009 klo 20.51

Hohhoijaa kirjoitti:
Kyllä on taas melkoisen tyhjänpäiväistä dramatiikkaa. Eräs ystäväni on monesti ostanut lemmikkieläinliikkeistä muutamia hämähäkkejä ja pistellyt ne rouskutellen poskeensa, eikä hänelle ole tullut minkäänlaisia oireita.


"..ja ne ystäväsi ostamat hämähäkit oli ihan samanlaisia kuin nämä ohjelmassa olleet..."
Sano ystävällesi että hankkii jostain Atrax Robustus alias Sydney Funnelweb:ejä ja rouskuttelee niitä. Ohjelman hämähäkit ovat myrkyltään heikkoja, mutta purema tai altistus limakalvoilla saattaa aiheuttaa komplikaatioita, kuten nyt on käynyt. Eli ei tässä ole kysymys mistään hehkuttamisesta vaan ihan todellisesta tilanteesta. Miksi ystäväsi ylipäätään ostelee hämähäkkejä syötäväksi? Ihme touhua...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova