Tuorein sisältö

Johan pomppasi: uudessa Star Trekissä on myös R2-D2

16.05.2009 klo 16.36 | Luettu: 2626 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uutta Star Trekiä paitsi ylistetään, myös syytetään Tähtien sodan ja varsinkin episodin IV: Uusi toivo kopioimisesta. Asian kiistämisen sijaan elokuvastudio laskee lisää vettä myllyyn julkistamalla kilpailun (yhdysvaltalaisille katsojille):

"Missä kohtauksessa uudessa filmissä STAR TREK nähdään robotti 'R2-D2' Tähtien sodasta?

Lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen facebook@paramount.com otsikolla "STAR TREK Easter Egg Sweepstakes", ja voit voittaa elokuvassa STAR TREK käytetyn esineen.

Eläkää kauan ja menestykää!
"

V2.fi:n arvostelussa listattiin muutamia elokuvien yhteneväisyyksiä. Erinäiset arvostelijat ovat löytäneet myös mm. visuaalisia samankaltaisuuksia: molemmat elokuvat esimerkiksi alkavat kohtauksella, jossa sankareiden kookas alus asetetaan vastustajien jättiläismäistä alushirviötä vasten.

Ohjaaja J.J. Abrams on myöntänyt pitäneensä nuorena enemmän Tähtien sodasta ja kuvaillut uutta Star Trekiä kovaksi haasteeksi, koska "kaikki on jo tehty niissä (Tähtien sota) elokuvissa".

CollegeHumorin videossa on mietoja spoilereita:



Muut lähteet, mm.: Facebook, LA Times Blog, omg!

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuplajeesus ampuu po... Huhut uudesta Hannib... >

Keskustelut (1 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

16.05.2009 klo 19.07

Pelkästään leffaa näkemättä ja star wars-vertailusta päätellen olisin minäkin samassa ajassa saanut kirjoitettua jotakin parempaa. Kuten kuka melkein vain meistä saisi idea-tasolla jotain parempaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova