Tuorein sisältö

Yön bassomiehen soololla muistellaan myös Motörhead-Lemmyä

18.05.2009 klo 12.58 | Luettu: 2679 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jay Lewis julkaisee toisen soololevynsä Beat the Eliten kesäkuun 24. päivä. Mies on tuttu legendaarisen OZ-orkesterin riveistä sekä Yö-yhtyeen basson varresta. Vahvaa hardrock-taustaa omaava Lewis on tuonut uusimmalle albumilleen iskeviä hardrock-biisejä maustaen niitä niin popilla kuin progella.

- Olen tietenkin niin helpottunut kuin vain 10 kappaletta "synnyttänyt" artisti voi olla. "Raskausarpia" tuli jonkin verran, mutta se oli odotettavissa. Yllättäen juuri samana päivänä, kun levy oli periaatteessa valmis, umpisuoleni alkoi oireilla rajusti ja päädyin Rovaniemen Keskussairaalaan kesken Yön Lapin rundin. Nyt alavatsassani komeilee kunnon arpi muistutukseksi siitä että aikataulut voisivat joskus olla hieman vähemmän kiireisiä, toteaa Jay Lewis.


Jay Lewis vaikutti Jenkeissä 1990-luvulla ja tuona aikana mies on tavannut OZ- ja Princess Pang -rundeilla lukuisia rockin isoja nimiä. Yksi albumin biiseistä on omistettu eräälle niistä.

- Olen omistanut levylläni biisin, Bulldozer, Motörheadin Lemmylle, koska hän oli suuri innoittajani teinivuosina, Lewis kertoo.

Lukuisia cover-keikkojakin tehnyt Jay Lewis aikoo esittää ensimmäisen levynsä Manhattan Files sekä tulevan Beat the Elite- albumin materiaalia muutamilla soolokeikoillaan.

www.myspace.com

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nightwish-Holopainen... Arman ottaa turpiin ... >

Keskustelut (2 viestiä)

svantte

18.05.2009 klo 13.26

Miks? Eiköhän se jo piisais.
lainaa
Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

18.05.2009 klo 15.48

Tuskinpa Lemmyä tarvitsee vielä erityisemmin "muistella".
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova