Tuorein sisältö

Jari Sillanpää rahastaa viisumokalla

19.05.2009 klo 15.04 | Luettu: 4705 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kuka muistaa lauantaisen Eurovisionin laulukilpailun finaalin pisteidenjaon ja Suomen tulosten julkistajana toimineen Jari Sillanpään - ja sen paidan!

Jarin "makkarankuorimainen" raitapaita herätti hilpeyttä turhankin rennolla olemuksella - muiden maiden tulosten juontajilla asusteet olivat iltapukuluokkaa.

Nyt Jari Sillanpää rahastaa nopeasti arvoaan nostaneella vaatekappaleella. Sillanpään "Milanosta ostettu silkkipaita" on myynnissä Huuto.net-nettihuutokaupassa ja rahat menevät luonnollisesti hyvään tarkoitukseen. Varat lahjoitetaan Ylen Hyvä Nenäpäiväkeräykseen.

Jarin kotisivut kertovat asiasta näin:

"Jari on seurannut huvittuneena viimeisen vuorokauden hänen musta-valkoisen ruutupaitansa ympärillä mediassa vellonutta suurta kohua ja tunteiden paloa. Neuvokkaana miehenä hän päätti kääntää kaiken tämän kuohunnan positiiviseksi energiaksi ja siksi hän laittaakin euroviisujen pisteidenluvussa lauantaina käyttämänsä ruutupaidan myyntiin!

Jari palasi viikko sitten Etiopiasta, joka on yksi Pelastakaa Lapset ja Ylen Hyvä Nenäpäivän avustuskohteista. Jari tutustui ja osallistui matkallaan mm. etiopialaisen kyläkoulun rakentamiseen. Projektilla tuetaan erityisesti tyttöjen koulunkäyntiä sekä edistetään yhteistyössä paikallisten yhteisöjen kanssa lapsen äänen kuulemista ja lapsen oikeuksien toteutumista.

Tästä matkasta ja avun perille menosta vaikuttuneena Jari lahjoittaa paitansa tuoton hyväntekeväisyyteen. Italiasta ostettu paita on nyt huudettavana Suomen vanhimmassa ja suosituimmassa nettihuutokaupassa Huuto.net. Suuria tunteita ja värikkäitä kommentteja ympäri maailmaa kirvoittaneen paitansa tuoton Jari lahjoittaa lyhentämättömänä Ylen Hyvä Nenäpäiväkeräykseen".


www.huuto.net/

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Radio Rockin bändiki... Vampyyri, ihmissusi ... >

Keskustelut (5 viestiä)

Jjadsad

19.05.2009 klo 15.39

Eiks se Jari tullu kaapista ulos ja lauantaina se näytti normaalilta heteromieheltä kaljamahan kanssa. Ois ees voinu miettii, että millä puvulla edustaa Suomea. :c
lainaa
Don_Make

Rekisteröitynyt 08.06.2008

19.05.2009 klo 16.27

Täs on jo asennetta.
lainaa
Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

19.05.2009 klo 18.29

Voi kauhistus joku ruutupaita!1
Voisi media kauhistella enemmänkin Suomen erinomaista viisupaikkaa listan pohjalla ja unohtaa hölmöt paidat.
lainaa
Killerbug

Rekisteröitynyt 02.07.2008

19.05.2009 klo 19.06

Ihmetyttää tuo media ku jostain helvetin ruudupaidasta pitää kauhee haloo nostaa -_-... Niin ja sitten on ne kaiken maailman tuksut ja mikkoset.
lainaa
Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

19.05.2009 klo 20.42

Zx-4 kirjoitti:
Voi kauhistus joku ruutupaita!1
Voisi media kauhistella enemmänkin Suomen erinomaista viisupaikkaa listan pohjalla ja unohtaa hölmöt paidat.


Eiköhän tällä "kohulla" sitä peitellä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova