Tuorein sisältö

Timo Tolkin ja Stratovariuksen välit lämpenevät pätkittäin

22.05.2009 klo 09.35 | Luettu: 3662 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metal Asylumin haastattelussa Stratovariuksen Jens Johansson kertoo välit Timo Tolkkiin olevan "ihan hyvät", ainakin tällä hetkellä. Timo Tolkin ja Stratovariuksen ero ei kuitenkaan sujunut kivuttomasti.

Johansson kertaa uudelleen aloittamisen ilman Tolkkia olleen vaikea pala.

- Vuosi sitten rumpalimme oli täysin vastaan ajatusta, että jatkaisimme Stratovariuksen nimellä. Timo Kotipelto piti asiaa mahdollisena mutta...muut jannut olivat enemmän tai vähemmän idean kannalla.

- Tolkki lähti varmaankin sillä mielellä, että Stratovarius haudattiin lopullisesti. Hän ei varmaankaan ajatellut, että jatkaisimme ilman häntä. Tuolloin meillä ei ollut kitaristia eikä uusia biisejä. Sitten Tolkki hermostui ajatuksesta, että Stratovariuksen jatkolle jäi vielä mahdollisuus. Tolkki halusi jossain vaiheessa varmaa haastaa meidät oikeuteen. Meillä oli tämä nettisota. Viime vuoden syksyllä julkistimme Stratovariuksen jatkavan ilman Tolkkia. Tolkki hermostui jälleen. Mutta, reilun kuukauden kuluttua mies lähetti minulle viestin tyyliin "näin oudon unen, jossa me olimme kaikki jälleen ystäviä. Voisimmeko jutella tästä". Nyt suhteemme Tolkkiin on ihan ok.

Johanssonin mukaan Tolkin paluu Stratovariukseen ei ole täysin mahdoton ajatus, mutta...

- Mielestäni meidän pitää tehdä ensin pari levyä. Uskon Tolkin kyllästyneen soittamaan Stratovariuksen tyylistä musiikkia. Tolkilla on myös henkilökemiaongelmia Kotipellon ja Jörg Michaelin kanssa. Mutta tottakai, jos mies vielä innostuu powermetallista. Tolkin uuden bändin Revolution Renaissancen New Era -albumin usea biisi voisi löytyä Stratovariuksen albumilta.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< RMJ julkisti histori... Maajussille etsitään... >

Keskustelut (3 viestiä)

michael

22.05.2009 klo 10.45

Stratojen uus levy oli täys pettymys, odotin paljon uudelta levyltä (ehkä liikaa). Levy on ihan erillainen kun stratojen entiset levyt. Liian tekninen ja koukuton. Tolkin uuden bändin levylläkin on enemmän tarttuvuutta.

Minun puolesta olisivat voineet jättää strato nimen ja aloittaa toisella nimellä.

"Johanssonin mukaan Tolkin paluu Stratovariukseen ei ole täysin mahdoton ajatus, mutta..."
Tolkin paluuseen ei kukaan usko
lainaa
Teppo

22.05.2009 klo 11.36

Tolkin lähtö ja uusi Stratovarius on raikastanut bändiä huomattavasti. Uusi levy ei ehkä ole klassikkoainesta, mutta tunnistettavaa Stratoa kylläkin. Helppo levy ei kuitenkaan ole kyseessä, siihen pitää päästä sisälle. On vaatinut meikäläisen kohdalla todella usean kuuntelukerran.
lainaa
Jormis

23.05.2009 klo 13.33

Teppo kirjoitti:
Helppo levy ei kuitenkaan ole kyseessä, siihen pitää päästä sisälle. On vaatinut meikäläisen kohdalla todella usean kuuntelukerran.


Kyllä tässä on se sama kuvio tuon levyn kanssa, että vaikka se kuuntelemalla paranisi, niin silti on vähän samanlainen ilmiö kun sikafarmari mikä ihmettelee kun ihmiset väittää,että sen sikalassa haisee paska.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova