Tuorein sisältö

Popparin murha johti kahteen kuolemantuomioon Egyptissä

22.05.2009 klo 12.59 | Luettu: 1749 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Egyptiläinen kiinteistösijoittaja/miljönääri Hisham Talaat Moustafa ja poliisin virasta eläkkeelle jäänyt Mohsen al-Sukkari on tuomittu kuolemaan libanonilaisen poppari Suzanne Tamimin murhasta.

Hisham Talaat Moustafa on ökyrikkaan kiinteistökeinottelijan lisäksi myös poliittinen vaikuttaja. Hänen ja Tamimin välisen suhteen päättyminen johti suurmiehen palkkaamaan tappajan entisen rakkaansa perään.

30-vuotias poppari murhattiin Dubaissa alkuvuodesta 2008. Huolimatta parlamentaarisesta koskemattomuudestaan, Hisham Talaat Moustafa pidätettiin myöhemmin samana vuonna ja kaikesta korruptiosta huolimatta syytetyt päätyivät oikeuden eteen. Vastaavista tilanteista on joskus selvitty kylmällä käteisellä...

Todisteina esitettiin Moustafan ja Sukkarin nauhoitetun puhelinkeskustelut, Dubain asunnon valvontakamerakuvaa ja DNA-jäljet Sukkarin murhapaikan lähelle jättämistä vaatteista. Moustafa maksoi murhan suorittamisesta 2 miljoonaa dollaria.

Tamimin puukotus toteutettiin Moustafan kuultua tämän seurustelevan uuden miehen kanssa. Moustafan ja Tamimin suhde oli tuolloin jo kylmennyt.

Moustafan ja Sukkarin päivät päättyvät hirttolavalle.

Suzan Tamim voitti paikallisen Idol-kisan vuonna 1996. Popparin viimeisin albumi Saken Alby on vuodelta 2002. Viimeinen sinkku Beirut julkaistiin 2006.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Purukumeja aletaan k... Paris Hiltonin estot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova