Tuorein sisältö

American Idol -tähdestä uusi Queen-solisti?

23.05.2009 klo 16.06 | Luettu: 2856 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Juuri päättynyt American Idol-kausi toi esille kaksi uutta tähteä, finalistikaksikosta Kris Allen nostettiin voittajaksi mutta Adam Lambert on monien mielestä vakuuttavampi tulevaisuuden nimi.

Queen-miehet Brian May ja Roger Taylor olivat mukana American Idol-finaalissa, jossa Allen ja Lambert lauloivat Queen-hittiä We Are The Champions. Varsinkin Lambert selvisi urakastaan loistavasti. Mediassa alkoi välittömästi kiertää huhu, olisiko Lambertissa ainesta seuraavaksi Queen-vokalistiksi.

Vain reilu viikko sitten Queenin uusiolaulajana toiminut Paul Rodgers ilmoitti Queen-projektin olevan hänen osaltaan ohi.

Brian May toteaa huhujen olevan ennenaikaisia. RollingStone.comin haastattelussa May toteaa keskustelun Lambertin kanssa jääneen vähiin. Kaksikko ei löytänyt Idol-huuman keskellä sopivaa hetkeä jutustelulle. May toteaa kuitenkin miehessä olevan potentiaalia ja haluavansa keskustella tämän kanssa. Queen ei kuitenkaan ole hankkimassa suinpäin uutta laulajaa. Yhteistyö Lambertin ja Brian Mayn välillä on kuitenkin mahdollista.

Katso video American Idol-finaalista, jossa Queen + Lambert + Allen esittävät We Are The Champions -siivun.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä näyttää David ... Traileri Bruce Willi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova