Tuorein sisältö

Kotiteollisuus päivittää mennyttä ja tulevaa, ensi vuodelle pitkä keikkatauko

25.05.2009 klo 12.02 | Luettu: 1566 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotiteollisuus on julkistanut kotisivuillaan tyhjentävän selvityksen kevään Ukonhauta-hässäkästä mutta vielä enemmän mielenkiintoa herättää tulevaisuuden suunnitelmien pohdiskelu.

"Mitä tapahtuu nyt? Me aloitamme kesärundin, joka sisältää eniten keikkoja meillä koskaan. Kesän aikana tapahtuu kokoonpanolisäyksiä, mutta niistä informoidaan sitten aikanaan. Jos yleensä informoidaan. Mutta jotain uutta ja jännää tapahtuu keikoilla koko ajan, joten tässä joutuu vetämään skarppina elokuun lopulle saakka. Se onkin tarpeen, sillä kevään rundi oli ehkä Seiskan rundin ohella kostein rundi meiltä ikinä. Se alkaa tuntua jo joka ukon kropassakin. Minulla on helvetillistä närästystä ja pelkotiloja, Hongisto on pahimmillaan ihan katkokävelykunnossa ja Sinkkonen turpoaa aivan käsittämättömiin mittasuhteisiin".

Mutta, siis tulevasta. Taivas tippuu –video on valmis "ja siitä ei ilman itkua selviä kovempikaan kaveri".

Kesällä, juhannuksen jälkeen, uusiojulkaistaan KT:n Aamen-levy. Uudelleen masteroitu kiekko saa myös uudet kannet, sillä alkuperäinen kansimateriaali on "kadonnut".

"Joskus loppukesästä julkaisemme Kummitusjuna –tyyppisen cd/dvd –ep:n (vittu, mikä termi)". Levylle päätyvät Ukonhauta-session julkaisematta jääneet kolme siivua ja muutama musavideo. Taivaankauniista tehty video lienee mukana.

Karmilan valokuvia sekä Hynysen tekstiä sisältävä Ukonhauta – Kenelle banjot soivat –kirja ilmestyy 1.6.2009.

KT:n osalta kesä loppuu 22.8. ja syksyn rundi käynnistyy 2.10. - kestäen joulukuulle saakka. "Kesän ja syksyn aikana päätämme myös ensi vuoden aikatauluista. Luultavasti teemme vain muutaman keikan koko vuoden aikana ja keskitymme uusien biisien tekemiseen. Baltian rundi on tosin harkinnassa. Yhtenä vaihtoehtona olisi myös olla viikko Lapin laskettelukeskuksissa ja sen jälkeen lähteä suoraan viikoksi Goom-risteilemään. Mutta mitään varmaa ei siis ole vielä päätetty".

Kesäkiertue alkaa 23.5, Hynysen kommentit ovat seuraavat:

"Julistan Kotiteollisuuden kevään päättyneeksi ja kesän avatuksi. Pian nähdään. Luultavasti olette täysin kyllästyneitä meihin kesän lopussa. Mutta ei se mitään. Niin olemme mekin teihin siihen mennessä".

"Minä ainakin olen levännyt, muutaman kilon hoikempi, uusilla närästyslääkeillä topattu ja valmis. Pojista en tiedä, kun en heihin ole juuri yhteydessä ollut. Tänään puhuin Sinkkosen kanssa puhelimessa ja hän kuulosti innostuneelta ja levänneeltä. Oli juuri Holopaisen kanssa nauttimassa aamukaljoja kotonaan. Hongistolta tuli juuri äsken viesti, että minun pitäisi hakea hänelle basson kieliä ennen kiertueen ensimmäistä keikkaa. Viesti alkoi sanoilla “Ei hätää, puteli on huulilla taas”. Niin on muuten minullakin. Siksi olen näin “auki”...

Lue lisää KT:n sivuilta.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen Gunnari-basi... Terminator 4 hävisi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova