Tuorein sisältö

Ruisrock lisäsi reilun nipun nimiä

25.05.2009 klo 13.27 | Luettu: 2182 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruisrockin ohjelmiston viimeiset kiinnitykset ovat selvillä. Festivaalin esiintyjälistan täydentävät oman soolokeikan soittava, myös Slipknotin riveissä vaikuttava yhdysvaltalainen DJ Starscream, ruotsalaiset raskaan musiikin bändit Deathstars ja Dead By April sekä kymmenen kotimaista yhtyettä. Samassa yhteydessä myös kaikkien kolmen festivaalipäivän ja viiden esiintymisareenan aikataulut on julkistettu Ruisrockin nettisivuilla.

Kotimaisista yhtyeistä Ruissaloon saapuvat Stratovarius, Soul Captain Band, Stella, Rubik, Ismo Alanko Teholla, Don Johnson Big Band, Maj Karma, Viikate, Asa & Jätkäjätkät sekä Husky Rescue .

Heinäkuun 3.-5. päivä Turun Ruissalossa järjestettävän Ruisrockin pääesiintyjinä nähdään esimerkiksi Faith No More (USA), Slipknot (USA), Mew (DEN), Disturbed (USA), Glasvegas (UK) ja Volbeat (DEN). Mukana on myös kymmeniä suosituimpia kotimaisia bändejä Tehosekoittimen, Eppu Normaalin, Children of Bodomin ja PMMP:n johdolla. Festivaalin liput ovat myynnissä Ruisrockin nettisivuilla sekä Tiketin ja Lippupalvelun toimipisteissä kautta maan.

Ruisrockin ohjelma ja aikataulut

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Videoita Heath Ledge... Toton kantava voima ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova