Tuorein sisältö

Dan Aykroyd puhuu Haamujengi 3:sta

26.05.2009 klo 14.46 | Luettu: 4907 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dan Aykroyd on paljastanut yksityiskohtia uudesta Haamujengistä, jonka käsikirjoitusta Lee Eisenberg ja Gene Stupnitsky ovat hiomassa kenties ensi talvena alkavia kuvauksia varten.

Aykroydin mukaan alkuasetelma on se, että naispuolinen henkilö, "jota kaikki tulevat rakastamaan", kouluttaa kokonaista sukupolvea uusia haamujengiläisiä. Niin mies- kuin naispuolisiakin kadetteja on runsaasti. Kadetit opetetaan käyttämään myös uutta tekniikkaa, kuten ulottuvuuksien välistä alusta.

Kaksi ulottuvuutta on idea, joka Aykroydilla itsellään oli mielessä jo kauan sitten, kun mies suunnitteli elokuvaa, jossa Haamujengi matkaa New Yorkin Helvetti-versioon. Aikanaan puhuttiin, että studio näki Manhattan-saaren muuttamisen Helvetiksi aivan liian kalliina tehosteviritelmänä.

Naispuolista "rehtoria" tai kadettia saattaa näytellä Eliza Dushku tai Alyssa Milano, sillä näyttelijättäret ovat Aykroydin toivelistalla.

Kuten aiemmin on lupailtu, vanhojen näyttelijöiden on määrä palata elokuvaan mukaanlaskien Sigourney Weaver ja Rick Moranis. Aykroyd lisää, ettei Bill Murray suostunut mukaan, ennen kuin Ernie Hudsonin vaatimatonta roolia luvattiin lihottaa.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Edesmennyt Matti Ink... Amy Winehouselle ken... >

Keskustelut (4 viestiä)

Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

26.05.2009 klo 15.24

Toivottavasti ei ainakaan Alyssa Milano...
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

26.05.2009 klo 15.56

"Niin mies- kuin naispuolisiakin kadetteja on runsaasti."

Noin äkkiseltään ei kuulosta kovinkaan hyvältä. Toivottavasti se alkuperäinen hyväksi havaittu idea "muutamasta kaverista" ei katoa noin.
lainaa
Belew

26.05.2009 klo 21.02

Pkunk kirjoitti:
"Niin mies- kuin naispuolisiakin kadetteja on runsaasti."

Noin äkkiseltään ei kuulosta kovinkaan hyvältä. Toivottavasti se alkuperäinen hyväksi havaittu idea "muutamasta kaverista" ei katoa noin.


Police Academy + Ghostbusters = fail
lainaa
JayeizH

Rekisteröitynyt 06.08.2007

27.05.2009 klo 01.26

Voi voi.........ei lupaa mitenkään hyvää Eliza Dushku saatika sitten Alyssa Milano. Tosin koko asetelma kuulostaa vaaralliselta. Olihan vanhatkin Ghostbustersit aikaan jonkinlaisia "teinileffoja", mutta tässä taidetaan meno laittaa täysin äärimmilleen...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova