Tuorein sisältö

Buffy vampyyrintappaja bootataan

26.05.2009 klo 16.54 | Luettu: 4174 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Buffy vampyyrintappaja pääsee seikkailemaan elokuvassa, joka ei tule miellyttämään kulttimainetta nauttivan tv-sarjan faneja.

Buffyn luojalla Josh Whedonilla ei tähän tietoon tule olemaan mitään tekemistä uuden synkän, ison ja äänekkään seikkailun kanssa, jossa ei myöskään nähdä sellaisia sivuhahmoja kuin Angel, Willow, Xander tai Spike. Lienee turvallista olettaa, ettei Sarah Michelle Gellaria edes harkita päärooliin.

Kuka on mukana? Muutama tv-sarjaakin tuottanut henkilö, kuten alkuperäisen, vuonna 1992 valmistuneen elokuvan ohjaaja Fran Rubel Kuzui. Ensimmäisellä elokuvalla ei ole paljoa tekemistä tv-sarjan kanssa, joten seuraava Buffy on jo kolmas versio Whedonin luomasta hahmosta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< SIGin Matti Inkisen ... Seiskan SIG-uutisoin... >

Keskustelut (3 viestiä)

haisku

Rekisteröitynyt 14.10.2008

26.05.2009 klo 17.10

Yöööh... pelkään pahaa. Mikä ihmeen villitys on aloittaa jatkuvasti kaikki puhtaalta pöydältä entistä synkempänä ja massiivisempana? Myös Whedonin poissaolo huolestuttaa.
lainaa
mil

26.05.2009 klo 17.15

Twilight on kyllä sekottanut kaiken. Ja pahasti.
Tuttujen hahmojen poissaolon vielä saisin nielastua, mutta Whedonin poissaolo on jo täysin aivoton teko.
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

26.05.2009 klo 18.15

Eka Buffy-leffa tuli ihan vahingossa katseltua 90-luvulla. Kamala leffa ja muutenkin se vielä kamalampi MTV:ltä raikaava C&C Music factory saa karvat nousemaan puistatuksesta pystyyn. Tämä on se "trauma" miksi en ikinä lämmennyt Buffyn TV-sarjaan ja sen spinnariin. Ok Leffa ja TV-sarja kuin eri universumeista...

Vampyyri-leffat tuntuvat muutenkin olevan kupattu aika kuiviin. Kyllähän ton genren leffat sitä tuoretta verta kaipais. Miksihän sitä imetään yhdestä huonoimmasta genren leffasta?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova