Tuorein sisältö

Jack Osbourne haastaa ongelmanuoret

29.05.2009 klo 12.54 | Luettu: 2637 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nelosella alkaa 20. kesäkuuta sarja Jack Osbourne – voita pelkosi. Sarjassa Ozzy Osbournen poika Jack Osbourne vie joukon ongelmaisia nuoria kokeilemaan rajojaan eri puolilla maailmaa, myös Suomessa.

Osbournen rokkiperheen kuopus Jack on painiskellut niin paino- kuin päihdeongelmienkin kanssa. Tätä nykyä Jack on laihtunut ja raitistunut, ja hän kiittää siitä extreme-lajeja, joiden kautta hän löysi entistä terveemmän elämäntavan. Jack haluaa tarjota muille ongelmaisille nuorille saman mahdollisuuden testata rajojaan hurjien lajien parissa ja löytää sitä kautta ryhtiä elämäänsä.

Ohjelmaan on valittu viisi nuorta, joiden ongelmat ovat Jackin mukaan samankaltaisia kuin hänellä itsellään aikoinaan: huumeidenkäyttöä, laiskuutta, ylipainoisuutta, koulukiusaamista. Lisa on 19-vuotias työtön nuori nainen, jolla on takanaan seitsemän vuotta huumeidenkäyttöä. Myös 20-vuotias Kayode on työtön, ja hänen aikansa on kulunut tappelemisen ja rötöstelyn parissa. 24-vuotias Becky puolestaan ei ole koskaan vaivautunut edes hakemaan töitä – eikä tekemään paljon muutakaan. Liian helppoon elämään on tottunut myös 19-vuotias Georgie. 19-vuotiaalla Anthonylla on täysin toisenlainen elämäntarina: koulukiusaaminen on vienyt hänen itsetuntonsa, ja ylipainokilot latistavat hänen mielialaansa entisestään.

Jack Osbourne vie viisikon seikkailulle, jonka ensimmäinen etappi on Uuden-Seelannin huikeissa vuoristomaisemissa. Leuat loksahtavat, kun nuoret kuulevat, että heidän on tarkoitus tasapainotella nuoralla vuorenseinämien välissä. Rankoissa olosuhteissa myös tunteet alkavat kuohua ja välit kiristyä nopeasti, ja Jack toteaa, että hänen on pakko puuttua peliin. Jatkossa joukkion matka vie niin Malesian viidakoihin kuin Suomen Lappiinkin. Sarja alkaa Nelosella 20. kesäkuuta, ja Suomi-jaksot esitetään 4. ja 11. heinäkuuta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Placebon uusin kuunt... Tuore American Idol ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kippari

29.05.2009 klo 13.03

Dr Phil saa kilpailijan, Dr Jack ottaa isäpapan mukaan varoittavaksi esimerkiksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova