Tuorein sisältö

Turkuun uusi elektronisen musiikin festari

30.05.2009 klo 09.49 | Luettu: 3091 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Sanomat kertoo heinäkuussa 24.-26. järjestettävän Turku Modern -elektronisen musiikin festarin taustoista.

Turku Modern jatkaa Helsinkiin siirtyneen Koneiston ja 2004-2008 eläneen UMF:in perinnettä.

- Tanssimusiikkifestivaali on ehkä paras sana kuvaamaan ohjelmaa, sillä vaikka tarjolla on aika paljon konemusaa, niin mukana on myös orgaanisempaa musiikkia, kertoo Turku Modernin ohjelmavastaava Sampo Axelsson.

Turku Modernin takana vaikuttaa tuttuja naamoja jo UMF:n ajoilta. Festivaalin taakse ollaan perustamassa yhdistystä - eli tarkoitus on saada tapahtumalle jatkuvuutta.

Helsinkiläinen Sampo Axelsson, joka myös tunnetaan nimellä dj Anonymous, on ollut mukana Turun musakuvioissa Koneistosa lähtien.

- Kaikkien tuttujeni mielestä on hauska käydä Turussa, jos saa hyvän tekosyyn lähteä liikkeelle.

Turku Modern -tapahtumassa on luvassa musiikkia indiesta houseen ja dancehall-kamasta dubstepiin. Festarin esiintyjäniminä voidaan mainita mm. Jori Hulkkonen, Renaissance Man, Cosmo Baker, Top Billin, Misf*ts, Komposti ja Black Bear Sound.

Katso esiintymispaikat osoitteesta turkumodern.com/2009.

Samana viikonlopuna soi Turussa myös Uittamon paviljongilla. Lauantaina paikalla villitsee Ilmiö! -festari. Varsinais-Suomen bändiyhdistyksen eli Vasbin yhdessä Art Safari -osuuskunnan kanssa järjestämä tapahtuma tekee yhteistyötä Turku Modernin kanssa. Paikalla nähdään mm. Jimi Tenor, RinneRadio, Hidria Spacefolk, Plutonium 74 ja Kaikukasti.

Luvassa on myös ilmaiset rantabileet paviljongin viereisellä Naularannalla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ozzy Osbourne haasta... Kauhuklassikolle Ali... >

Keskustelut (3 viestiä)

JuhaM

30.05.2009 klo 10.27

Aika nevahöörd porukkaa soittamassa vaikka konemusabileissä jatkuvasti käynkin. Genretkin on aika underground ja chillout kamaa. Ei mitään itselle uppoovaa kun trance, hard trance, hard style, hard dance ja freeform mies olen.
Neuropommi

30.05.2009 klo 10.28

Ei voi muuta ku sanoo, että hyvä homma ja siellä törmäytetään energioita!
titaani

08.06.2009 klo 15.23

Joo, vaatii hieman ajattelemistakin tämä (toisin kuin polkka ja kiksu) ja erityisen hienoa ettei asiakaskunta koostu penkkipaitaisista piripäistä tahi neonväreihin "pukeutuineista" avaruusolioista.
Menestystä vaan tekijöille :)

Kirjoita kommentti

46723

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova