Tuorein sisältö

Saunasta suoraan metallimessuun

01.06.2009 klo 09.04 | Luettu: 3041 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampereella rokattava Sauna Open Air -metallifestari on edessä viikonloppuna. Metallin makuun pääsee myös kirkossa! Nimittäin Tampereen Lähetysjuhlilla jytisee kaiken muun musiikkitarjonnan ohella raskas rock. Luvassa on metallimessu perjantaina 5. kesäkuuta kello 19 Aleksanterin kirkossa.

Metallimessu on metallimusiikin säestyksellä pidettävä luterilainen jumalanpalvelus, joka järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2006 Temppeliaukion kirkossa Helsingissä.

Lähetysjuhlien Metallimessun saarnan pitää Anssi Nurmi Suomen Lähetysseurasta ja liturgina toimii pastori Minnamaria Tammisalo Tuomiokirkkoseurakunnasta.

Musiikista huolehtii Sacrecy-yhtye eli muusikot Panu Siik (laulu, kitara), Eemil Tikanmäki (kitara), Kalle Ruusukallio (laulu, basso), Olli Hipeli (koskettimet) ja Juho Fabrin (rummut).

Raskaan musiikin lisäksi messussa on muutakin tavallisista kirkonmenoista poikkeavaa, Metallimessun järjestelyitä hoitava nuorisotyönohjaaja Niina Pohjoisaho vihjaa paljastamatta kuitenkaan tarkemmin, mitä kaikkea on odotettavissa. Messun kolehti kerätään Lähetysseuran kautta kristittyjen motoristien hyväksi Gospel Raiders Jerusalemille.

Metallimessun järjestävät Tampereen seurakuntien nuorisotyö ja Lähetysseura.
Yhteistyössä on myös Sauna Open Air -tapahtuma.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< SIG julkisti ristiri... Kotkan Meripäiville ... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

01.06.2009 klo 10.49

Vihaan, vihaan niin paljon. Vihaan ja vihaan. Miksi eivät voi uskoa hiljaa omassa mielessään. Miksi oi miksi pitää kailottaa tuollaista. Ei niin mitään järkeä. Heikkoja paskoja.
lainaa
JesseLihis

01.06.2009 klo 11.16

OldHorny kirjoitti:
Vihaan, vihaan niin paljon. Vihaan ja vihaan. Miksi eivät voi uskoa hiljaa omassa mielessään. Miksi oi miksi pitää kailottaa tuollaista. Ei niin mitään järkeä. Heikkoja paskoja.


OldHorny, olet juuri oikeaa kohderyhmää. Haastan sinut, uskallatko mennä? Viha hellittää uskon kohdatessa sisäiset demonisi...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova