Tuorein sisältö

Bryan Singer ja Magneto? Deadpool jo vauhdissa?

02.06.2009 klo 00.01 | Luettu: 3603 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bryan Singerin ura X-Men-sarjan parissa ei välttämättä ole päättynyt. Ensimmäisen kahden elokuvan ohjaaja on kertonut, että hän palaisi hyvin mielellään sarjan pariin, jonka kanssa hän on viettänyt jo kuusi vuotta. Aiemmin myös X-Men-tuottajat ovat suhtautuneet myönteisesti ajatukseen Singerin paluusta.

Singer jopa spekuloi, että suunniteltu esiosa Magnetosta saattaisi olla kiinnostava. Singeriä tosin arveluttaa se, että hän on jo ohjannut natsiteemaiset elokuvat Mallioppilas ja Operaatio Valkyrie. Myös ensimmäinen X-Men alkoi kuvalla nuoresta Magnetosta keskitysleirillä.

Kysyttäessä olisiko Singer tahtonut ohjata sarjan kolmannen osan, mies myöntää, että sellaisissa fiiliksissä hän oli "Ennen kuin katsoin sen, kun olin katsomassa sitä ja kun olin katsonut sen". Singer ei piikittele ohjaaja Brett Ratneria, vaan kutsuu äijää ystäväkseen.

Samaan aikaan ensimmäisen esiosan ensimmäinen jatko-osa eli Deadpool etenee. Ryan Reynolds kertoo tiimin olevan kehittelemässä tarinaa ja etsimässä vastustajaa hahmolle, jota Reynolds näytteli X-Men Origins: Wolverinessa. Reynolds lupailee, että Deadpool tulee tällä kertaa olemaan sitä mitä sarjakuvissakin.


Lähteet: Coventry Telegraph, Hitfix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daniel Craigista sek... Aukustin supersynttä... >

Keskustelut (2 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

02.06.2009 klo 08.09

Ja toivottavasti myös näyttää siltä miltä sarjakuvissa.
lainaa
aybabtu

29.07.2009 klo 17.26

"My common sense is tingling"
Sais päästä kostaa herra hulkille joka häntä monotti ja vitsailla katsojille ko. henkilön steroidien käytöstä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova