Tuorein sisältö

Ihmemaa Oz ja vanha perverssi McFarlene

22.08.2007 klo 14.42 | Luettu: 2767 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ei ole uusi idea vääntää rakastettu lastentarina niin kieroon, että "aikuisillekin" kelpaisi - uutta olisi, että tällainen versio toimisi niin kuin on tarkoitettu. Sarjakuvalegendalla ja lelu-ukkelifirman omistajalla Todd McFarlenella on omat visionsa Ihmemaa Ozista, joiden pohjalta Josh Olson (History of Violence) yrittää kirjoittaa käsikirjoituksen, jonka Warner Brothers sitten ojentaisi oikealle ohjaajalle. Action-figuureina McFarlenen Dorothy ja Variksenpelätti näyttävät tältä:
Projektin sävyssä on vielä hiomista (yllätys?!). Yli-ikäisenä teinigoottina tunnettu McFarlene tahtoo Taru Sormusten Herrasta -yleisöä viehättävän synkistelyn, jossa Dorothy on viattoman lauleskelevan pikkutytön sijaan karu ämmä tyyliin Alien-sarjan Ellen Ripley. Olson ei ole niinkään viehättynyt kaikkeen kauhuun ja sadomasokismiin, vaan ylistää alkuperäisen kirjan mielikuvituksellisuutta ja tahtoo elokuvasta tulevan synkkä tyyliin Harry Potter, ei tyyliin Seitsemän. Kiveen kirjoitettua lienee tällä hetkellä vain se, että elokuvasta tulee ennemminkin jatko-osa kuin uusi versio, ja että tietokonetehosteita käytetään runsaasti.

Alkuperäinen Ihmemaa Oz vuodelta -39 on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista musikaaleista, fantasioista ja ylipäätänsäkin elävistä kuvista:



Lähde: Variety.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< MTV etsii juontavaa ... Slash laittoi elämän... >

Keskustelut (1 viestiä)

Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

23.08.2007 klo 12.33

Hehheh...
Olisi vähintäänkin mielenkiintoista nähdä Farlanen visio.
Mutta jos Warner on tuottajanpystillä, niin saadaan lastensontaa, joka ei kelpaa vessapaperiksikaan.
Toivotaanpa, että tulevat järkiinsä ja tekevät juuri sellaisen synkistelyn kuin nuo lelut antoivat odottaa...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova