Tuorein sisältö

Lehti julkaisi kuvan hirttäytyneestä David Carradinesta

08.06.2009 klo 10.47 | Luettu: 3152 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Näyttelijä David Carradine löydettiin viime viikolla hirttäytyneenä hotellihuoneestaan Bangkokissa. Näyttelijän kuolinsyytä on spekuloitu moneen suuntaan mutta väitteen mukaan löydettäessä miehen kaulan ja peniksen ympärille oli sidottu naru - joka viittaisi seksisessioihin. Carradine oli Thaimaassa kuvaamassa uutta elokuvaa.

Nyt paikallinen Thai Rath -sanomalehti on julkaissut sivuillaan kuvan hirttäytyneestä näyttelijästä. Kuva löytyi lehden etusivulta ja suurempana versiona toistamiseen julkaisun sisäsivuilta. Carradinen perhe on tyrmistynyt kuvan julkaisemisesta ja suunnittelee oikeustoimia. Viranomaisten rikosteknisen kuvan julkaiseminen loukkaa omaisten mukaan yksityisyyttä. Haasteella uhataan myös muita kuvan mahdollisesti julkaisevia tahoja.

Kuvan voit tsekata vaikka Postchronicle.comin sivuilta. HUOM! K18.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Axl Rosen mielialaka... Britney Spears rinta... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.06.2009 klo 11.21

Samaa kertoo jo englanninkielinen Wikipedia ja n+1 muuta sivustoa. Lienee mahdotonta saada ko. materiaalia enää pois verkosta lopullisesti.

Toinen juttu on kokonaan, että Thaimaassa on aivan normaalia julkaista rikoksista epäiltyjen jne. jne. kuvat lehdissä, joten ko. maassa ei varmasti tuomiota tule.
lainaa
--ismo

08.06.2009 klo 12.31

Että ihan Bangokokista saakka.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova