Tuorein sisältö

Madonnan Helsingin keikan info omilla sivuillaan

08.06.2009 klo 12.31 | Luettu: 2382 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Popin superkuningatar Madonna saapuu esiintymään Suomeen ensimmäistä kertaa torstaina 6. elokuuta. Konserttipaikkana toimii Helsingin Jätkäsaari, jossa ei ole aikaisemmin järjestetty vastaavanlaista megatapahtumaa. 85 000 yleisömäärällään Madonnan Suomen konsertti on suurin koskaan Pohjoismaissa järjestetty rocktapahtuma. Konsertin käytännön järjestelyistä saa parhaiten tietoa konserttijärjestäjä Live Nationin juuri avaamilta nettisivuilta osoitteessa www.madonnahelsinki.fi.

Nettisivuille on koottu käytännön tietoa sekä konserttiin saapuvalle yleisölle että lähialueen asukkaille ja käyttäjille. Konserttiyleisöä varten sivustolle on koottu ohjeita saapumiseen ja poistumiseen, aikataulut sekä tietoa konserttilipuista, alueen palveluista ja konserttiin varustautumisesta. Yleisöä kehotetaan varaamaan riittävästi aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan Jätkäsaareen kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Konsertin liikennejärjestelyt eivät mahdollista pysäköintiä tai saattoliikennettä autoilla. Nettisivuilta löytyy myös kartta konserttialueesta.

Lähialueen asukkaille ja käyttäjille kootussa paketissa on tietoa Madonnan konsertin erikoisjärjestelyistä mm. liikenteen osalta. Tallinkin ja Eckerö Linen reittilaivat Tallinnaan saapuvat ja lähtevät konserttialueen viereisestä Länsisatamasta aikataulujensa mukaisesti myös tapahtumapäivänä. Laivamatkustajien kannattaakin varata riittävästi aikaa Länsisatamaan saapuessaan ja suosia julkista liikennettä.

Konserttijärjestäjä Live Nation Finland toteuttaa megatapahtuman tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britney Spears rinta... Brittirokkari piikit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova