Tuorein sisältö

Heavy Metalia myös James Cameronin tyyliin

08.06.2009 klo 15.47 | Luettu: 2681 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien luojana parhaiten tunnettu Kevin Eastman puuhastelee episodielokuvan Heavy Metal parissa. Eastman tahtoo jokaisen episodin ohjaajaksi varteenotettavan ammattilaisen, ja on erittäin lähellä onnistua. David Fincherin, Zack Snyderin, Gore Verbinskin ja Mark Osbornen joukkoon on liittynyt maailman kuningas James Cameron, joka sekä ohjaa episodin että tuottaa.

Kuten samanniminen filmi vuodelta 1981, Heavy Metal tulee olemaan aikuisille suunnattu animaatio, jonka tarinat pohjautuvat samannimiseen sarjakuvalehteen. Synkkiä ja eroottisia fantasioita pursuileva painotuote on nykyään Eastmanin omistuksessa.

Eastmanilla on koossa kolme muutakin ohjaajaa, jotka eivät ole vielä kirjoittaneet nimiä paperiin. Lisäksi mukana on Jack Black, joka työskentelee Kung Fu Panda -kollegansa Osbornen kanssa koomisen episodin parissa.

Lähde: Film School Rejects
Kuva: MetalTV

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Monsterit Oy laajent... Kirsten Dunst Spider... >

Keskustelut (2 viestiä)

jeesss

08.06.2009 klo 22.47

Vuoden 1891 Heavy Metal oli ja on eeppistä menoa alusta loppuun. Mukaan lukien soundtrack.

Toivottavasti uusi Heavy Metal on lisää sitä samaa.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

09.06.2009 klo 14.17

Ensimmäinen Heavy Metal on aivan loistava episodileffa. Rakastan sitä. Tulee vieläkin osteltua kyseistä lehteä. Heavy Metal F.A.K.K.2 (Heavy Metal 2000) on kanssa yksi suosikeistani. Joskus ostin kyseisen sarjakuvan ja kun huomasin että DVD ilmestyi myös Suomessa niin oi oi. Julie Strain on jotain aivan uskomatonta ;)

Uskon että tämä uusi Heavy Metal tulee olemaan aivan loistava ja kulttikamaa jo valmiiksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova