Tuorein sisältö

Mickey Rourke ottaa Iron Man 2 -roolin vakavasti

09.06.2009 klo 18.30 | Luettu: 2497 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Luonnenäyttelijä Mickey Rourke, joka moneen makuun teki vuoden 2008 liikuttavimman suorituksen draamassa The Wrestler - painija, ottaa vakavasti myös roolinsa hittileffan Iron Man jatko-osassa. Rourke ei kuitenkaan väitä pitävänsä lajityypistä:

"En aio rynnätä katsomaan seuraavaa Batmania, en ole kaavamaisten elokuvien ystävä. En pidä siitä kaikesta Spider-Man-paskasta."

Iron Man 2:ssa Rourke näyttelee venäläistä konnaa nimeltä Whiplash. Rourke on rooliin valmistautuakseen matkustellut Venäjällä, juonut vodkaa ja tutustunut vankiloihin ja vankien tatuointikulttuuriin, ymmärtääkseen mikä ajaa hahmoa eteenpäin. Rourke on myös opettelemassa vaikeaa kieltä, koska hän tahtoo näytellä roolin puoliksi venäjäksi.

Rourke ei aio harrastaa isoja elokuvia kauaa. Rourke kertoo, että hän on mukana Stallonen toimintarymistelyssä The Expendables, koska hän on Stallonelle velkaa. Kun Rourkella ei ollut varaa edes kulhoon spaghettia, Stallone tarjosi hänelle roolin Get Carter -elokuvassa, ja Rourke sai maksettua palkkiolla kahdeksan kuukauden vuokran.

Rourke on innoissaan omasta käsikirjoituksestaan, jonka pohjalta Larry Clarkin on määrä ohjata elokuva. Tarina kertoo miehestä, joka vapautuu vankilasta 25 vuoden jälkeen ja tukeutuu vanhaan ystävänsä. Rourke toivoo saavansa kiinnitettyä toiseen pääosaan jonkun todella mielenkiintoisen nimen, kuten Rolling Stones -ikonin Mick Jaggerin, jota hän katsoo ylöspäin näyttelemättäkin.

Lähde: Guardian

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruokaa, rukoilua & r... Slummien miljonäärin... >

Keskustelut (1 viestiä)

joomo

09.06.2009 klo 20.20

"...juonut vodkaa..."

Sitenhän venäläisen rooli parhaiten sisäistetään. :P
lainaa

Kirjoita kommentti


158


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova