Tuorein sisältö

Twisted Sister -hemmo kieltää osallisuutensa Poison-tähden tyrmäämiseen

10.06.2009 klo 09.25 | Luettu: 2182 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Poison-yhtyeen nokkamies Bret Michaels sai reilusti kipeää sunnuntaina juhlitussa Tony Awards -tapahtumassa.

Poison oli lopettamassa oman esiintymisensä, kun lavalta poistuessaan laulaja jäi raskaan lavasteen ruhjomaksi. Michaels oli vaarasssa loukkaantua pahasti lavasteen pudotessa suoraan miehen päälle. Tiettävästi rokkarin nenä murtui ja huuleen ommeltiin tikkejä - ruhjeiden ja mustelmien lisäksi. Niskakipuja tutkitaan tarkemmin...

Michelsin edustaja syyttää tapahtuman järjestäjää kommunikaation puutteesta. Aamuisessa harjoituksessa ei ollut mainintaa laskeutuvasta lavasteesta.

Vaikka Michaels sai pahasti siipeensä, mies käveli omin avuin lavalta ja ihmetteli "mikä minuun iski?".

Vammojen lopullinen laatu selviää vasta jatkotutkimuksissa. Ainakin niska sai kipeää, joten lisävalaistusta saadaan myöhemmin.

Rokkarin edustaja ihmettelee suuresti tapahtuman järjestäjän kommenttia, jonka mukaan Michaels missasi sovitun merkin. Vaikka niin olisi käynyt, miksi kukaan ei reagoinut? Michaelsin suunnalta viestitetään, että rokkari teki juuri niin kuin oli sovittu.

Jostain syystä mediassa on liikkunut huhua Twisted Sister -nokkamies Dee Sniderin liittyvän jotenkin onnettomuuteen. Tähti oli nähty lavan takana tapahtuman aikoihin. Dee Snider katsoo asian vaativan kommentointia, mies kieltää ehdottomasti liittyvänsä millään lailla onnettomuuteen. Managerin mukaan kuntoilufriikkinä Snider tekee ylimääräistä treeenia (vaikka portaita juoksemalla) aina kun siihen on mahdollisuus. Sniderin vilahtaminen lavan takana ei liity mitenkään Michaelsin loukkaantumiseen.

Katso pätkä Poison-tähden saamasta iskusta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näin Brüno mainostaa... Tähtitaikuri ei esii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova