Tuorein sisältö

Stratovarius-hemmon kommentit Timo Tolkista - ahne ja itsekäs

10.06.2009 klo 10.25 | Luettu: 2962 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ultimate-Guitar.comin haastattelussa Stratovariuksen kosketinsoittaja Jens Johansson jutteli mm. uudesta levystä ja Timo Tolkista.

Tuoreen Polaris-albumin levytysprojektista Johansson toteaa homman sujuneen hänen mieleensä. Johansson ja rumpali Jörg Michael majailivat samassa asunnossa, jossa ei ollut turhia houkutuksia äänitysten jälkeen. Keskittyminen aamusta iltaan pelkästään albumin äänittämiseen ilman turhia häiriötekijöitä, se oli palkitsevaa.

Alussa ei ollut varmuutta Stratovarius -nimen jatkokäytöstä.

- Aloitimme kirjoittamaan biisejä ilman varmaa suunnitelmaa. Rumpuosuuksien äänittämisen jälkeen aloimme kerätä biisejä kasaan. Tuolloin alkoi näyttää yhä selvemmältä, että materiaali kuulosti Stratovariukselta. Mielestäni varsinkin Kotipelto ja Jörg antavat omalla panoksellaan hyvin persoonallisen ilmeen (=Stratovarius-ilmeen!)

Progressiivisen materiaalin lisääntymisestä Johansson toteaa olevansa oudomman musamateriaalin ystävä.

- Olen suuri Meshuggah-fani. Seuraavan albumin suhteen jokainen tuntee toisensa jo paremmin. Emme tee uutta kiireellä. Polariksen kohdalla Tolkki antoi meille virtaa kommenteillaan ja vihanpurkauksillaan. Hän uhkasi haastaa meidät oikeuteen. Lopulta hän pyysi anteeksi mutta Tolkin aiheuttama paine vaikutti sävellystyöhön. Seuraavan albumin suhteen kaikki on selkeämpää.

Seisooko Johansson edelleen väitteensä takana, jonka mukaan Tolkkia ajaa eteenpäin ahneus.

- Kyllä. Kun julkaisimme tuon lausunnon, Tolkki taisi hermostua siitä kovasti. Jos yksi kaveri bändistä nappaa taskuunsa kaikki rahat, silloin se on ahneutta. Ahneeksi väittäminen on voimakas ilmaus mutta Tolkki oli itsekäs. Se oli lievin ilmaus, jota saatoimme tuolloin käyttää. Menetimme noin 250 000 euroa ja se on paljon rahaa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä Mickey Rourke ... Johanna Tukiainen ka... >

Keskustelut (1 viestiä)

Databa

Rekisteröitynyt 06.04.2007

11.06.2009 klo 07.18

Kaikkihan sen tietää, että Tolkki on aina ollut ja aina tulee olemaan täysi kusipää.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova