Tuorein sisältö

Lue nämä faktat, jos suuntaat AC/DC:n keikalle

10.06.2009 klo 14.36 | Luettu: 8179 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

AC/DC saapuu rokkaamaan Helsingin Olympiastadionille ensi viikon keskiviikkona 17. kesäkuuta. Loppuunmyytyyn konserttiin on nyt saatu pieni erä lisälippuja myyntiin, joten konserttiin haluavien kannattaa olla pikaisesti yhteydessä Lippupalveluun.

AC/DC-fanit, Live Nation tiedottaa seuraavaa:

AIKATAULU

Noin klo 16 uloimmat portit avataan, turvatarkastukset aloitetaan
Klo 17 portit Olympiastadionille avataan
noin klo 18.30 Blake
noin klo 19.15 The Answer
noin klo 20.30 AC/DC
noin klo 22.30 konsertti päättyy

Sisääntulon nopeuttamiseksi turvatarkastukset pyritään aloittamaan uloimmilla porteilla jo noin klo 16. Tämän jälkeen on mahdollisuus ostaa kiertueen t-paitoja ja muita oheistuotteita. Lipuntarkastus alkaa sisemmillä porteilla klo 17.00, jolloin itse stadionille pääsee sisään.

AC/DC:n esiintyminen on noin kahden tunnin mittainen. Annetut soittoajat ovat arvioituja ja ne saattavat muuttua.

Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin, sillä katsojia on noin 45 000, joiden paikoilleen asettautuminen vie aikaa. Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla. HKL, YTV ja VR lähiliikenne lisäävät kalustoaan konsertin yhteydessä.

Maksullisia pysäköintipaikkoja on erittäin rajoitetusti Mäntymäen kentällä. Henkilöautopaikat maksavat 15 euroa / auto. Mäntymäentiellä on pysäköintikielto. Lisäksi Hammarsköldintie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä klo 6-24. Uimastadionille pääsee kuitenkin kävellen tai polkupyörillä.

Tilausajobusseille on rajallinen määrä maksullisia pysäköintipaikkoja Mäntymäen kentällä. Bussien pysäköintipaikat maksavat 40 euroa / bussi.

YLEISÖN VARUSTEET

Sateenvarjojen tuominen konserttiin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään varustautumaan sadeasuin. Kertakäyttösadetakkeja on myynnissä stadionilla.

Lasereiden, alkoholin, pullojen, purkkien, aseiden, ilotulitteiden, videolaitteiden, nauhureiden, kameroiden, telttatuolien, ketjujen ja niittivöiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin ja konserttialueen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty.

NARIKKA

Stadionin ulkopuolelta eteläpäädystä löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.

Suosittelemme kuulosuojaimia - kuulosuojaimia on myynnissä myös stadionilla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen sisäpiiriläi... 26 uutta jaksoa Futu... >

Keskustelut (4 viestiä)

acdcman

11.06.2009 klo 10.48

Heh, kieltää nyt rok rok miehiltä ketjut ja niitivyöt =)
Sinänsä pkkasen liioiteltua koska tapahtumassa tuskin kukaan omia kaltaisiaan alkaa niittivyöllä hakata.. tai no, mahtuuhan meitäkin moneen junaan...

Kamera on sitten toinen erikoisuus.. luulisi että nyt että fanit jotka olleeet vuosikausia uskollisia bändille ei saa ikuistaa tapahtumaa millään lailla... vai onko kuvia myynnissä keikan jälken :)
lainaa
miar

11.06.2009 klo 18.23

ei ne siellä kamerakännyköitä takavarikoi
lainaa
Hemppa92

15.06.2009 klo 01.12

kameroita ei saa viedä sen takii ettei kukaan tee valokuvillla myöhemmin rahaa myymällä niitä tai tekemällä niistä postikortteja. Tai näin ainakin luulisisn.
lainaa
HIIHAA

17.06.2009 klo 16.11

Myydäänkö siellä alkoholia vai pitääkö vetää sikasperseet ennen sisääntuloa, jottei laskuhumala iske kahden tunnin aikana?

Vitsi kun aion juoda tänään ihan simona!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova