Tuorein sisältö

Nelosella kesäleffoja sunnuntain iltapäivässä

11.06.2009 klo 09.44 | Luettu: 2579 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Cheerleader-komedia Anna palaa! aloittaa 28. kesäkuuta Nelosen sunnuntai-iltapäivien kesäleffasarjan.

Anna palaa! on Peyton Reedin ohjaama komedia, jota tähdittävät Kirsten Dunst, Eliza Dushku ja Gabrielle Union.

Seuraavana sunnuntaina, 5. heinäkuuta, on vuorossa komedia Älä jätä minua, jonka pääosassa on niin ikään Kirsten Dunst. Tällä kertaa Dunst näyttelee musikaalista tyttöä, joka ajautuu osalliseksi triangelidraamaan. Elokuvan on ohjannut Tommy O’Haver ja käsikirjoittanut R. Lee Fleming Jr, joka on kirjoittanut myös Frendit-sarjaa.

12. heinäkuuta kesäleffan Zack & Reba pääosassa loistaa Brittany Murphy. Hän näyttelee romanttisessa elokuvassa nuorta naista, joka peruuttaa häänsä viime tipassa ja kuulee pian tämän jälkeen huonoja uutisia. Murphyn rinnalla näyttelevät Sean Patrick Flannery, Debbie Reynolds ja Thomas Jane, ja elokuvan on ohjannut Nicole Bettauer.

Myös 19. heinäkuuta on romantiikkaa luvassa, kun ruutuun pyörähtää Dan Irelandin ohjaama Passionada. Elokuva kertoo kalastajan leskestä Celiasta, jonka kuviot komea brittiherrasmies yllättäen sekoittaa. Päärooleissa esiintyvät Sofia Milos, Jason Isaacs ja Emmy Rossum.

Elokuussa kesäleffoina nähdään muun muassa 80-luvun menestysdraama Dirty Dancing – Kuuma tanssi, nuoren Patrick Dempseyn 80-luvulla tekemä romanttinen komedia Näytön paikka sekä Drew Barrymoren ja Ben Stillerin tähdittämä Asuntoloukku.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Huijarit houkuttelev... Euroviisuvoittajan a... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mursu

11.06.2009 klo 23.28

Anna palaa! on iha hävyttömän hyvä elokuva
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova