Tuorein sisältö

Guillermo del Toron kuulumisia

12.06.2009 klo 14.04 | Luettu: 2926 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kiireinen ohjaaja/tuottaja/kirjailija Guillermo del Toro on kertonut kuulumisia monien projektiensa tiimoilta.

Del Toro ei aio kääntää elokuvamuotoon romaanitrilogiaa The Strain, jonka hän on kirjoittanut yhdessä Chuck Hoganin kanssa. Del Toron mukaan vampyyritarinan pohjalta kannattaisi tehdä sarjakuva tai tv-sarja.

Doug Jones (Hellboyn Abe Sabien, Pan's Labyrinthin hirviöt) on ensimmäinen kiinnitys del Toron Frankensteiniin. Del Toro ei kerro, ketä Jones näyttelee, mutta Frankensteinin hirviö lienee kelpo arvaus. Mikään kiire Del Torolla ei ole: kuvaukset saattavat alkaa vasta 5-6 vuoden kuluttua.

Ian McKellen, Andy Serkis ja uutena tietona Hugo Weaving palaavat rooleihinsa kaksiosaisessa Hobitti-elokuvassa, joka toimii esiosana Taru sormusten herrasta -trilogialle. Elokuvia tehdään nimenomaan kaksi, vaikka alkuvuonna liikkui huhuja kolmannesta filmistä.

Haaveet Hellboy 3:sta voidaan unohtaa. Del Toron mukaan raskas rooliasu ei kiinnosta enää Ron Perlmania, joten jatko-osa "ei luultavasti valmistu".

Del Toro ei sittenkään ohjaa, vaan ainoastaan tuottaa uuden Jekyll ja Hyde -filkan.

Käsikirjoitus H. P. Lovecraftin romaanin Hulluuden vuorilla elokuvaversiolle on valmis, mutta kukaan ei edelleenkään tahdo rahoittaa leffaa.

Lähde: SciFi squad

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Legendaarista soulia... Suomen festarikesä m... >

Keskustelut (1 viestiä)

Polttopullo

12.06.2009 klo 21.43

Harmi sinänsä tuo Hellboy 3:n tapaus. Hellboyt ovat olleet ihan asiallista viihdettä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova