Tuorein sisältö

Provinssi aloitti aurinkoisesti

13.06.2009 klo 12.50 | Luettu: 1488 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

31. Provinssirock starttasi kooten 18 000 musiikin ystävää viettämään aurinkoista suvipäivää Törnävänsaaren puistoalueelle. Ohjelmassa nähtiin mm. Samuli Putro,joka loihti vieraille unohtumattoman ja samalla harvinaisen suomirockpop-session, sillä taiteilija helli yleisöä heittämällä kesän ainoan keikkansa juuri Provinssirockissa.

12 vuotta sitten ensi kertaa Provinssin lauteille noussut Placebo tykitti yleisöön kaikki sen merkittävät hitit tarjoten myös keskiviikkona julkaistulta Battle for the Sun -levyltään sen nimikappaleen.

Todellinen yllätysmomentti koettiin täpötäydessä ja saunaakin kuumemmassa X-Stage-teltassa, kun elvismetallisti Volbeat oli antanut kaikkensa rokkikinkereissään ja vastaanotti lavalla kultalevyt viimeisimmästä Guitar Gansters & Cadillac Blood -albumistaan. Bändi oli sanaton.

Kolmannen Naisen paluukeikka kirvoitti koko X-Stagen valtavaan yhteislaulutilaisuuteen, jossa kukaan ei luntannut sanoja laulukirjoista vaan kiskaisi lyriikat omalta päänsisäiseltä kovalevyltään. Härmän ruutupaitarokkarit polkaisivat ilmoille myös tulevan albuminsa singlebiisin "Kaiken pitäis muuttuu".

Lauantaina portit aukeavat kello 13.00 ja ohjelma starttaa kello 14.00. Luvassa on mm. Manowar, Supergrass, Raised Fist, Opeth ja Emiliana Torrini.

Lauantain lippuja on myynnissä edelleen festarin portilla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Johnny Depp takaisin... Konemetsä myy hyvin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova